Elizabeth Arden Green Tea Tropical тоалетна вода за жени

Elizabeth Arden Green Tea Tropical тоалетна вода за жени
Elizabeth Arden Green Tea Tropical тоалетна вода за жени
Препоръчителна цена на дребно
58,60лв.

Спестете 64%
100 мл.
20,80лв.

Код: ELA0074 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 17.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 17.05.2021 г.

Описание Elizabeth Arden Green Tea Tropical
Състав

Оригиналният парфюм Elizabeth Arden Green Tea Tropical е създаден през 2007 г., като част от серията Green Tea. Зеленият чай е известен със своите положителни ефекти върху здравето. Той съдържа антиоксиданти и витамини и има положително въздействие върху човешкия организъм - успокоява ума и тялото, доставя енергия. Серията на Elizabeth Arden Green Tea отдава почит на това вълшебно растение. Парфюмите в нея имат хармонична композиция, активират всички сетива.
 
Elizabeth Arden Green Tea Tropical е като красива картина на зелена гора, в която цъфти невероятно разнообразие от растения. Превърнете се и Вие в търсено рядко цвете. Насладете се на тропическия дъжд, който представлява жизнено удоволствие за сетивата. Вземете доза чист въздух, топло слънце и перфектен аромат!

Elizabeth Arden Green Tea Tropical е композиран от от зелен чай, сочен плод личи, къпина и сладка, опияняваща магнолия. Добавете към тях есенции на кактус, мъх и мускус.

Чрез този, сливащ се с природата аромат, ще се отървете от грижите, ще намерите душевен мир, ще обновите енергийните си запаси, за да се радвате максимално на живота.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
кактус, пасифлора, личи
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
магнолия, чай
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
мускус, мъх, къпини
Вид аромат
Ароматни, Плодови

За марката Elizabeth Arden

Парфюми Elizabeth Arden | козметика Elizabeth Arden - право на красота. Американската марка парфюми и козметика Elizabeth Arden е основана през 1910 г. от канадско-американската бизнесдама Флорънс Найтингейл Греъм и й дала името, което тя самата използвала в търговията.
Елизабет Арден, бизнесдама, съветник в областта на красотата и борец за правата на жените, е и до днес вдъхновение за жените по целия свят. Забележителната история на нейната марка започва със създаването на първия салон на Пето Авеню в Ню Йорк по време, когато жените много рядко се ангажират в бизнеса, и дори ползването на грим не е било обикновено нещо. По време на Втората световна война тя създава козметика за жените, служещи в армията и през 1946 г. става една от първите жени, които се появяват на корицата на списанието Time.
Елизабет Арден е сред първите, които прилагат научни иновации в козметичната промишленост и става известна по целия свят, благодарение на своя холистичен подход към красотата. Още през 20-те години призовава жените да хидратират кожата си, да избягват прекомерно излагане на пряка слънчева светлина и всеки ден да практикуват йога. Елизабет, която доживява до над 80 години и почива в Ню Йорк през 1966 г., е била наистина изключителна жена и тя предава много от своите уникални качества на своята световно призната марка.
Елизабет Арден е с убеждението, че красотата не е в натрупването на грим, а в интелигентния синтез на науката и природата. Козметичните продукти на марката се стремят да подпомагат кожата, не да я маскират. Марката Elizabeth Arden въвежда в козметичната промишленост цяла поредица основни нововъведения, към които принадлежат например декоративната козметика за очи и козметичните продукти в пакет за пътуване.
Продуктите за грижа за кожата и тялото, широката гама декоративна козметика и ароматите на марката Elizabeth Arden носят в себе си и до днес неуморимия, иновативен дух на основателката си, отдаден на достигане на възможно най-високо качество. Не случайно сред славните имена, сътрудничещи с марката се открояват Жаклин Кенеди, Мерилин Монро и Марлене Дитрих.
Към най-известните продукти на Elizabeth Arden принадлежат Eight Hour Cream, който предпазва и лекува суха, напукана и раздразнена кожа, или парфюма 5th Avenue за жени, с изтънчен стил, интелигентност, елегантност и успешност.
Марката Elizabeth Arden прави всеки един от дните на жените по цял свят по-красив и по-самоуверен със своята широка гама козметични продукти, които гарантират не само най-високо качество, но и уникален дух.
„Всяка жена има право да е красива“ (Елизабет Арден).

Оценка Elizabeth Arden Green Tea Tropical