Eisenberg Secret IV Rituel d'Orient парфюмна вода за мъже

Eisenberg Secret IV Rituel d'Orient парфюмна вода за мъже
Eisenberg Secret IV Rituel d'Orient парфюмна вода за мъже
100 мл.

Код: EIS0267 | Този продукт не е в наличност

Описание Eisenberg Secret IV Rituel d'Orient
Състав

Приемете покана за гостуване в чужда страна. Мъжката парфюмна вода Eisenberg Secret IV Rituel d'Orient ще ви отведе на авантюристично пътешествие до Ориента, където ви очаква широка гама емоции и спомени.

  • тайнствен ориенталски аромат с дървесни нотки
  • за мъжете, които обичат да си спомнят миналите преживявания
  • идеален за носене през деня и вечер

Състав на аромата
Уд, древно дърво, използвано за различни неща, разкрива характера си и придава на аромата на Eisenberg Secret IV Rituel d'Orient тайнствен и силен характер. След като връхните нотки на ароматната композиция ви освежат с леко киселия дъх на лимон и бергамот, ще ви привлече агаровото дърво - уд, допълнено в сърцето от роза и жасмин, за да покани сетивата ви на дълго пътуване. В края на историята, в която може да усетите също ирис, лавдан, бензоа, смирна, тонка боб, ванилия и мускус, тази митична дървесина се потапя в акордите на гуаяк, които оставят своя подпис в базата на аромата.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
бергамот, лимон
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
агарово дърво, жасмин, роза
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ирис, лабданум, мускус, зърна от тонка, ванилия, бензоин, смирна, палисандрово розово дърво
Вид аромат
Ориенталски

За марката Eisenberg

Френската марка луксозна козметика и парфюми Eisenberg представлява съчетание на красотата и съвършенството, неподвластни на времето. Тя носи името на основателя си Жозе Айзенберг (José Eisenberg), който с творческия си интерес и безкомпромисно отношение е вдъхнал на марката живот, страст и истинска чувственост.

Жозе Айзенберг започва работа в модната индустрия на 21-годишна възраст, въпреки че после работи дълго време в областта на информационните технологии. Когато през 2000 г. основава своя собствена марка за красота, той създава свят, в който двете му големи страсти – изкуството и модерните достижения на високите технологии – се съчетават по неповторим начин.

Всички продукти Eisenberg за грижа за кожата на лицето и тялото съдържат активни натурални съставки, луксозни суровини, като например диамантен прах или чисто злато и, не на последно място, патентования комплекс Trio-Molecular. Той е резултат от 15-годишни изследвания и представлява високоефективно оръжие при профилактиката и корекцията на проявите на стареене на кожата.

Парфюмите Eisenberg са отражение на мечтите на твореца. Това е луксозна колекция от парфюми, която е също така драгоценна, както и емоциите, които събужда.

Оценка Eisenberg Secret IV Rituel d'Orient