Преминете към основното съдържание

Wella Professionals ColorMotion+

Професионална грижа за вашата коса

140-годишен опит, продукти с най-високо качество и безпределна страст към косата. Това е марката Wella Professionals, любима на професионалистите и клиентите по цял свят. Сега Wella Professionals представя новата серия ColorMotion+, която съчетава най-доброто от укрепващата грижа за косата и продуктите за защита на цвета на косата.

пълен текст скрий текста

Тройна сила: най-доброто от Wella вече заедно

Защита на боята или укрепване на косата? С новата колекция ColorMotion+ вече не се налага да правите компромиси. Тройната сила на ColorMotion+ се грижи за косата по 3 начина. Предпазва косъма от свободните радикали, с което удължава трайността на боята, с помощта на технологията Hair Surface Polisher придава на косата сияние и блясък, а технологията Wellaplex се грижи за укрепване на структурата на косъма.

пълен текст скрий текста

Силна + сияйна боядисана коса в продължение на 8 седмици

Серията ColorMotion+ предлага всичко, от което имате нужда в грижата за боядисаната коса, която запазва сияйния си цвят като след посещение във фризьорски салон в продължение на 8 седмици. Шампоанът ColorMotion+ Color Protection старателно почиства косата и скалпа, като същевременно помага за заключване на цветните молекули в косъма. Балсамът ColorMotion+ Color Reflection се грижи за повърхността на косъма, като му придава блясък, а маската ColorMotion+ Structure+ укрепва структурата на косата и същевременно гарантира податливостта ѝ.

пълен текст скрий текста

Щадящо + ефикасно боядисване на косата

Ако боядисвате косата си у дома, не забравяйте за професионалните продукти, които удължават трайността на боята и в същото време укрепват и подхранват косата. Преди боядисване нанесете крема за защита на цвета ColorMotion+ Scalp Protect върху кожата на главата, за да я предпазите от раздразнения. Спреят ColorMotion+ Pre-Color Treatment придава на косата мекота и блясък по време на боядисване, а експресната грижа ColorMotion+ Post Color заключва молекулите на боята за 30 секунди и изравнява нивото на pH на косата.

пълен текст скрий текста