Преминете към основното съдържание

Caudalie

За марката Caudalie

Загребете с пълни шепи от благотворното действие на винената лоза. Козметиката Caudalie крие в себе си цялата красота на окъпаните от слънцето френски лозя. Ключовата ѝ съставка е най-силният антиоксидант на света – екстракт от гроздови семки, който надеждно се бори с признаците на стареене на кожата на лицето. 

 

Марката Caudalie се появява на пазара през 1993 година, нейни основатели са съпрузите Mathilde и Bertrand Thomas (Матилде и Бертран Томас), а причината да види бял свят е съдбовната им среща с професор Joseph Vercauteren (Джозеф Веркутерен). Той им представя стягащия, подмладяващ ефект и защитното действие на тази изключителна растителна култура и от този момент марката Caudalie представя на пазара един уникален продукт след друг. Всеки от тях е оригинален сам по себе си, но всички имат една обща характеристика – козметиката Caudalie винаги следи за спазването на чистите натурални съставки, които са щадящи към кожата и природата.

Опитайте продуктите Caudalie върху собствената си кожа. Широката употреба в грижата за кожата на лицето превръща култовия продукт Caudalie Beauty Elixir в любим на безброй знаменитости, гримьори и любители на козметиката по целия свят. Със сигурност трябва да се споменат и пилингът Caudalie Cleaners&Toners или маската Caudalie Masks&Scrubs. Който и да изберете, можете да бъдете сигурни, че с козметиката Caudalie ще превърнете ежедневната си грижа в уникално, релаксиращо преживяване.

пълен текст скрий текста