Преминете към основното съдържание

Как да направите тена си по-дълготраен?

26.08.2019 г.

Notino

Прочитане за 2 минути

Пържите се като филийка цяло лято, за да се сдобиете с мечтания тен, но не можете да го задържите? Този „проблем” е познат на много хора, а ние от Notino имаме решение за това! Нека ви въведем в същността…

Скъпи читатели, грижата след слънчеви бани е също толкова важна за задържане на тена, колкото и слънцезащитната грижа. Може би сте чували това, но все още си задавате въпроса как да направя тена си по-дълготраен?

Стъпка 1: Подберете правилния продукт, с който да измиете тялото си след упоритото „печене” на слънце! Душ гелът удължаващ тена Collistar After Sun е чудесен избор за това. Този тип продукти едновременно правят дълготраен слънчевия загар и се стараят добре да хидратират кожата.

Стъпка 2: Определено ще имате нужда от продукт за след баня, удължаващ тена. Опитайте лосиона за тяло за удължаване трайността на тена St.Tropez Prep & Maintain. Кожата ви ще бъде кадифено мека и едновременно с това хидратирана.

Ако пък предпочитате мляко за тяло можете спокойно да се доверите на Astrid Sun или Dermacol After Sun. И двете млека за тяло ще попият изключително бързо, правейки нанасянето им лесно и удобно. В същото време можете да бъдете на 100% сигурни, че работят за дълготрайния ви тен!

Стъпка 3: Още повече хидратация! Ако имате суха кожа, то със сигурност страдате от белене на кожата след слънчеви бани. За вашия тип кожа препоръчваме да използвате по-висок клас козметика, който да ви гарантира, че тези неприятни петна от смяната на кожата няма да се появят. Опитайте сухото регенериращо масло за дълготраен тен Lancaster Tan Maximizer, което ще регенерира добре кожата, ограничавайки нейното белене.

Е, надявам се да сме ви били полезни! Лятото вече е към своя край и ще бъде хубаво освен спомените да запазите мааалко по-дълго време и слънчевия загар.

Автор: Тихомира