Преминете към основното съдържание

Все още нямате Тangle Тeezer?

30.09.2013 г.

Notino

Прочитане за 4 минути

Страдате ли от вечно заплетена коса и по време на разресване се чувствате като в ада? Трябва да ли да сресвате косата си толкова силно, че почти винаги да чупите гребена?

Все още нямате Тangle Тeezer?

Копнеете Вашата коса да бъде здрава и блестяща? В този случай, не се колебайте, а вземете изключителната четка Тangle Тeezer, която сред потребителите с право си спечелва прякора "чудото"!

Как работи четката?

Професионалните четки Tangle Teezer са напълно безболезнени за Вашата коса и могат да я превърнат в една красива корона, благодарение на специално създадените иглички, които имат уникалната способност да разплитат спластената коса. Можете да срешете косата си, толкова лесно и без болезнено накъсване и оплитане. Доказателството за това ще бъде минималният размер на космите в четката за коса!

Здрава и блестяща коса с Тangle Тeezer!

Друго голямо предимство на четката е, че след нейната употреба косата Ви ще е красиво гладка и блестяща. Четката не само разресва заплетената коса, но нейните близко поставени едни до други иглички съвършено изглaждат външния слой на кутикула. По този начин се стимулира естествената защита и здраве на косата. При редовното използване на четката Tangle Teezer сами ще се уверите и ще почувствате промяната на вашата коса и ще си възвърнете здравината, формата и блясъка.

Гъвкаво използване!

Ресането с четка Тangle Тeezer е много бързо и лесно. Нейната специално проектирана ергономична форма перфектно пасва в ръката ви и с гъстите си иглички по време на ресане, може да се насладите на релаксиращ масаж на главата. Четката Тangle Тeezer за разлика от конвенционалните четки е изключително подходяща за разресване на мокра коса. Може също да я изолзвате и за по-задълбочено прилагане на балсам или маска за коса. След употреба се измива лесно с вода.

Чудотворната четка Тangle Тeezer е идеална за сресване на всички дължини и видове коса. Можете да я използвате за удължена коса, тъй като тя се движи нежно по косата без да я заплита и дърпа. С Тangle Тeezer косата ви ще бъде гладко сресана и без болка.

Световният успех на четката.

Уникалната професионална четка Тangle Тeezer е създадена от британския фризьор Шон П., който лично прави косите на много световни знаменитости. Въз основа на опита му с трудното сресване на заплетената коса, той решава да създаде такава четка, която да не заплита косата. Неговото творение веднага смайва целия свят на фризьорството и за една нощ се превръща в една от най-популярните и най-продаваните четки в света. Четката получава множество награди и се препоръчва от водещи коафьори по целия свят.

Други създадени версии:

Четката Тangle Тeezer се предлага в няколко версии, които се различават по дизайн, а не по функционалност. В допълнение към класическите Tangle Teezer Elite 
можете да получите удобна и компактна Тangle Тeezer -малка със специално капаче, което я прави изключително подходяща за пътуване или за чантата ви.

Уникалната четка Тangle Тeezer е идеална за деликатната коса на бебето. Вашето малко същество може да бъде сресано с четка Тangle Тeezer във формата на цвете в саксия и лесно може да се държи дори и в детските ръце. Една малка саксия може да служи практически за съхранение на кламери и гумени ленти.

Ново на пазара е също и Tangle Teezer Aqua Splash, чийто дизайн е специално създаден за използване в банята за по-лесно и по-ефективно прилагане на маски за коса.