Коледен подарък за него

22 ноември 2018 г.Notino
Ето, че вече с нетърпение очакваме най-хубавото време от годината! Коледа наближава, а заедно с нея и тръпката от това да избереш най-подходящия подарък за своята половинка.

Да видиш радостта в очите на любимия човек е прекрасно чувство, което ни носи радост и удовлетворение. Именно това ни кара да помислим, кой би бил най-хубавият Коледен подарък, с който да направим приятна изненада...

Всеизвестно е, че е в пъти по-трудно да се избере подарък за мъж, отколкото за нежната половинка. Дори и да познавате отлично своята половинка, мъжете имат вродено желание подаръците им да бъдат практични. Поради тази причина много от жените изпитват затруднение в избора на подаръци за мъже. И ето тук, ние от Notino се притичваме- на помощ, за да Ви помогнем да изберете подарък за любимия мъж.

АРОМАТНИ ИДЕИ ЗА ПОДАРЪК ЗА МЪЖ

В днешно време повечето мъже отделят изключително много време и грижи, за това да изглеждат и да се чувстват добре. Повечето от тях спортуват, спазват хранителни режими, подбират старателно дрехите, с които се обличат. Но много важна роля в цялостната визия и излъчване на мъжа, играе ароматът, който носи. Истината е, че мъжете обичат хубавите парфюми, повече и от нас! Ето защо, перфектен Коледен подарък за мъж би бил стилният, чувствен мъжки парфюм. И за да Ви улесним максимално, ще Ви направим някои ТОП предложения, с които да зарадвате половинката си.

Yves Saint Laurent L'Homme е едно от тях. Ароматът е символ на индивидуалност и лукс и е перфектен избор за Коледен подарък. Подходящ подарък за мъж биха били и следните три предложения на марката Armani : Armani Acqua di Giò Profumo , Armani Code или Armani Emporio Stronger With You. Ароматите на Джорджо Армани подчертават характера на мъжа и изтъкват неговите най-силни качества. Ако търсите стилни подаръци за мъже, ето тази марка може да Ви предложи със сигурност такива.

Други две идеи за подарък за мъж са парфюмите Burberry Mr. Burberry и Hugo Boss Boss The Scent Private Accord. Който и от тях да изберете, със сигурност е гарантиран желаният ефект от изненадата за Коледа.

За да бъдем честни, ако се спрете на някое от гореспоменатите предложения, ще помислите и за себе си. Коя жена не би била доволна, мъжа до нея да ухае прекрасно? Още повече, ако ухае на аромат, който тя сама е избрала...

КОЗМЕТИЧНИ КОМПЛЕКТИ – КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ЗА НЕГО

Както вече споменахме, мъжете все повече обръщат внимание на външния си вид. Разбира се за това им е необходима и подходяща козметика за мъже. В Notino ще откриете разнообразие от козметични комплекти, които да бъдат интересен подарък за мъж. Нима мъжете нямат най-голямо доверие на половинките си и не се съветват с тях, що се отнася до това да изберат най-подходящата козметика за лице и тяло? Така че дами, смело може да изберете козметичен комплект като kоледен подарък за него! Разбира се и тук няма да Ви оставим да „играете на сляпо“ и ще Ви посъветваме с няколко предложения:

Козметичен комплект Shiseido Men Hydrate съдържа грижа за лицето, за ценители. Можете да предпочетете и козметичен мъжки комплект Biotherm Homme, който отново съдържа продукти за грижа за лицето и за бръсненето.

Други два комплекта, съдържащи продукти и за грижа за тялото са Vichy Homme и Natura Siberica Men, на които също можете да разчитате като подходящ подарък за мъж за Коледа.

МАГИЯТА НА КОЛЕДА – ДА НАПРАВИШ ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК ЩАСТЛИВ!

Не е ли точно в това магията на Коледа? Да видиш щастието в очите на любимия човек и да го зарадваш с изненада, която не е очаквал да получи. Какво по-хубаво от това?

Прочетете повече