Преминете към основното съдържание

Съвети за зодия Стрелец

8.12.2017 г.

Notino

Прочитане за 4 минути

Стрелецът е деветият знак на зодиака и е под влиянието на елемента на огъня. Стрелците могат да се похвалят с ясно и праволинейно държание, на което не липсва ентусиазъм и оптимизъм.

Огнената натура изразява достатъчна активност, която може да бъде съсредоточена върху приключения. Стрелецът често ги търси в чужбина, което му позволява да опознае други култури и различни интересни разбирания. На този знак му е присърце образоването, както и философията и религията. Много важни са идеалите, които родените под тази зодия прилагат в много дейности.

Животът на Стрелците понякога усложнява вече споменатата прямота, която естествено има и своите недостатъци. Това са прибързаност и свързаната с това безскрупулност. Необходимо е да се стремят към по-голяма скромност и изпълняване на дадените обещания. Добре е ентусиазмът да се допълни с по-голяма степен на постоянство.

Вероятно никого не изненадва, че родените в зодията Стрелец трябва да подсилват своите положителни качества и способности. Същевременно трябва да признават своите слабости и да се стараят да се справят с тях по-добре. Това може да се постигне по различни начини. Един от вариантите е избор на идеалния парфюм. Ароматът носи определена енергия, която може да помогне на човека.

Съвети за парфюми за жени, родени под знака Стрелец

Всяка жена, родена под знака на Стрелеца, притежава устрем, който допълнително може да се усили от парфюма DKNY Women Energizing 2011. Неговият аромат предоставя игривост, елегантност и лукс. Този дамски парфюм е предназначен не само за целия ден, но и за вечерни празнични поводи. Неговата същност се обвива от флорални тонове.

Парфюмът Acqua di Gioia предоставя на жената Стрелец необходимата вътрешна уравновесеност, балансирайки елемента на огъня, характерен за този знак. Важна е способността на аромата да подкрепя релаксацията и отпочиването. При това не му липсва свежест, чистота и красота. Листенца на мента и продават свежест . Цитрусовите тонове бавно се развиват към цветното сърце, когато усещате жасмин, божур и червен пипер.

Съвети за парфюми за мъже, родени под знака Стрелец

Парфюмът Versace Eros се счита за аромат на победителите. Победител е всеки мъж, в чиито вени пулсира огнена кръв и желае да устоява. Този аромат подкрепя устрема и порива, но при това не му липсва определена безгрижност. Съдържа мента, ябълка, пленителен здравец и кедър. Парфюмът е подходящ през деня, но също и за вечерни събития.

Ако Стрелецът иска да бъде истински джентълмен трябва понякога да придържа своята спонтанна енергия. За това помага парфюмътArmani Code Profumo. С него, мъжът, роден под този знак може да стане напълно естествен активен джентълмен. Ароматът придава настроение на радост от живота, което Стрелците притежават по рождение.

Стрелците и избрани съвети, не само за тяхното здраве

Пазете се от слънцето

Тъй като Стрелците обичат да пътуват и да опознават далечни земи, трябва много да внимават от слънчеви изгаряния, независимо дали се скитат в снежните планини или политат към екзотиката на морето. Поради това препоръчваме качествени слънцезащитни средства. Но грижата не свършва с тяхната употреба.Също така са важни и продуктите след слънчеви бани, за които много хора забравят. Именно тези продукти умеят да успокоят раздразнената кожа и да намалят зачервяването й.Могат да помогнат и подходящи храни. Те наистина няма да защитят от слънцето, но подкрепят здравата кожа и нейната регенерация след излагане на ултравиолетовото излъчване. Най-важни са храните с бета-каротин, съдържащ се например в морковите или доматите. Съществена е консумацията на плодове и други зеленчуци, поради техните антиоксидантни вещества.

Важна е релаксацията

Стрелците, в своя ентусиазъм, често забравят да почиват. При това релаксацията е важна за тях, защото им позволява да възстановят употребената енергия. При Стрелците се натоварва и централната нервна система, която също се нуждае от почивка. Всеки Стрелец трябва да намери нещо, което буквално да „изключи“ ума и тялото. Днес вариантите наистина са много. Какво ще кажете, след тежкия работен ден, да запалим свещ от серията Luminum Candle.