BaByliss PRO Titanium Diamond Extra Long

маша за дълга коса

BaByliss PRO Titanium Diamond Extra Long маша за дълга коса
BaByliss PRO Titanium Diamond Extra Long маша за дълга коса
BAB2474TDE Ø 32 mm
104,90лв

Код: BBL2164 | Повече от 20 бр. са в наличност
1
Подарък за вас
Сега получавате керамична четка за коса като подарък при покупката на продукти на BaByliss PRO за над 90 лв. Офертата не важи при закупуването на машинки за подстригване и тримери.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда 28.08.2019 г.
BaByliss PRO Titanium Diamond Extra Long
BAB2474TDE Ø 32 mm | 104,90лв

Описание на продукта BaByliss PRO Titanium Diamond Extra Long

Машата за коса BaByliss PRO Titanium Diamond Extra Long създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.

Характеристики:

  • нежно навива косата и създава модерни прически
  • възможност за регулиране на температурата
  • функция автоматично изключване след дълга неактивност
  • въртящ се кабел
  • бързо загряване

Начин на употреба:
Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.

Характеристика

Тип захранване
mрежов

За марката BaByliss PRO

BaByliss Pro е френска марка, ангажирана с производството на висок клас електроуреди за оформяне на косата. Марката е основана през 60-те години на миналия век, когато известният парижки фризьор г-н Лелевр, разработва първата електрическа маша за коса в своето фризьорско студио, недалеко от Айфеловата кула.

Електроуредите BaByliss Pro са подходящи за професионални фризьори и за домашна употреба. В своя широк асортимент марката BaByliss Pro предлага многобройни видове преси за коса, маши, машинки за подстригване, сешоари и специални продукти за коса. BaByliss Pro сътрудничи с известни личности от света на модата и стилизиране на косата и постоянно разработва нови технологии.

Уредите BaByliss Pro се характеризират с качествена повърхностна обработка и уникални възможности, специално предназначени за различни типове коса. Уредите BaByliss Pro са изключително ефективни и щадящи косата. Благодарение на тези и много други прекрасни качества, те печелят доволни потребители по целия свят.