BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2072E за изправяне на косата

2×
BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2072E за изправяне на косата
BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2072E за изправяне на косата
24 mm (BAB2072EPE)
147,90лв.

Код: BBL1587 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
Подарък за вас
15% отстъпка на категорията козметика! Въведете кода 15notino в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.
СПИДИ
понеделник 19.04.2021 г.
Лично получаване
понеделник 19.04.2021 г.

Описание BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2072E
Характеристика

Описание:
Пресата Babyliss Pro Straighteners Ep Technology 5.0 2072E е превъзходен инструмент с най-новите технологии, предназначена да се изправя или къдри всеки тип коса. С тази преса бързо и безопасно се създава прическа, която да отговори на вашите изисквания. Това изключително мощно устройство осигурява бързо нагряване и осигурява стабилност на температурата по цялата дължина на косата. Изправянето на косата напълно отговаря на най-високо опазване на околната среда. Устройството включва и сегмент за саморегулиране с най-новите технологии, Advanced Heat Management, който позволява прецизно и постоянно електронно регулиране на температурата. Тази технология позволява мигновено нагряване на устройството да се постигне много висока и стабилна температура .Пресата може да се изпозлва както за домашна употреба, така и за професионална. Плочите на това устройство са по-плавни от керамика, изключително трайни и устойчиви на високи температури, надраскване и химическа устойчивост. За изправяне на коса с най-съвременна технология осигурява идеални резултати при създаването си прическа. Бъдете иновативни, с уред от най-високо качество!

Ефекти:

 • за изправяне на коса, предназначена за изправяне и къдрене на косата
 • подходящ за всички типове коса
 • бързо и безопасно да се създаде прическа според вашите изисквания, без да уврежда косата
 • осигурява бързо нагряване и стабилност на температурата по цялата дължина на косата

Удобства:

 • позволява точен и постоянен електронен контрол на температурата
 • Advanced Heat Management System ™ - мигновени топли плочи, поддържащи стабилно представяне
 • ротационен захранващ кабел с дължина 2.7 m
 • предупредителни светлини температурни нива

Технически параметри:

 • екологично потребление: 200 W при нагряване и след достигане на желаната температура, разходът се намалява до 60 W
 • настройка на температура: 115-230 ° C
 • тегло: 230гр.
 • размери на плочата: 24 х 120 мм.

Приложение:
Включете кабела и натиснете бутона за старт. Задаване на желаната температура в интервала 115-230 ° С.  За боядисана коса е препоръчително да се избере най-ниската температура, за твърда и непокорна коса,най-високата. LED мига, докато стигне до желаната температура. Плочите се затоплят незабавно и можете да оформите прическата.

Характеристика

Тип захранване
mрежов

За марката BaByliss PRO

BaByliss Pro е френска марка, ангажирана с производството на висок клас електроуреди за оформяне на косата. Марката е основана през 60-те години на миналия век, когато известният парижки фризьор г-н Лелевр, разработва първата електрическа маша за коса в своето фризьорско студио, недалеко от Айфеловата кула.

Електроуредите BaByliss Pro са подходящи за професионални фризьори и за домашна употреба. В своя широк асортимент марката BaByliss Pro предлага многобройни видове преси за коса, маши, машинки за подстригване, сешоари и специални продукти за коса. BaByliss Pro сътрудничи с известни личности от света на модата и стилизиране на косата и постоянно разработва нови технологии.

Уредите BaByliss Pro се характеризират с качествена повърхностна обработка и уникални възможности, специално предназначени за различни типове коса. Уредите BaByliss Pro са изключително ефективни и щадящи косата. Благодарение на тези и много други прекрасни качества, те печелят доволни потребители по целия свят.

Оценка BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2072E2