BaByliss PRO Hi-Def Waver BAB2469TTE тройна маша За коса

BaByliss PRO Hi-Def Waver BAB2469TTE тройна маша За коса
BaByliss PRO Hi-Def Waver BAB2469TTE тройна маша За коса
с йонизатор
137,90лв.

Код: BBL1617 | в наличност повече от 5 бр.
1
СПИДИ
вторник 13.04.2021 г.
Еконт
вторник 13.04.2021 г.

Описание BaByliss PRO Hi-Def Waver BAB2469TTE
Характеристика

Машата за коса BaByliss PRO Hi-Def Waver BAB2469TTE създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.

Характеристики:

  • функция йонизиране
  • бързо загряване
  • маша с щипка
  • въртящ се кабел
  • цифров дисплей

Начин на употреба:
Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.

Характеристика

Тип захранване
mрежов

За марката BaByliss PRO

BaByliss Pro е френска марка, ангажирана с производството на висок клас електроуреди за оформяне на косата. Марката е основана през 60-те години на миналия век, когато известният парижки фризьор г-н Лелевр, разработва първата електрическа маша за коса в своето фризьорско студио, недалеко от Айфеловата кула.

Електроуредите BaByliss Pro са подходящи за професионални фризьори и за домашна употреба. В своя широк асортимент марката BaByliss Pro предлага многобройни видове преси за коса, маши, машинки за подстригване, сешоари и специални продукти за коса. BaByliss Pro сътрудничи с известни личности от света на модата и стилизиране на косата и постоянно разработва нови технологии.

Уредите BaByliss Pro се характеризират с качествена повърхностна обработка и уникални възможности, специално предназначени за различни типове коса. Уредите BaByliss Pro са изключително ефективни и щадящи косата. Благодарение на тези и много други прекрасни качества, те печелят доволни потребители по целия свят.

Оценка BaByliss PRO Hi-Def Waver BAB2469TTE