Avon Treselle

парфюмна вода за жени 50 мл.

Avon Treselle парфюмна вода за жени 50 мл.
Avon Treselle парфюмна вода за жени 50 мл.
Avon Treselle парфюмна вода за жени 50 мл.
Avon Treselle парфюмна вода за жени 50 мл.
Avon Treselle парфюмна вода за жени 50 мл.
Avon Treselle парфюмна вода за жени 50 мл.
Avon Treselle парфюмна вода за жени 50 мл.
Avon Treselle парфюмна вода за жени 50 мл.
50 мл.
17,90лв.

Код: AVO0072 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
вторник, 25.09.2018 г.
Avon Treselle
50 мл. | 17,90лв.

Информация за парфюма Avon Treselle

Avon Treselle е флорален и същевременно страстен аромат за изключителни жени. Парфюмът символизира смелост, самочувствие, невероятна женска сила и интуиция. Притежателката на аромата Avon Treselle е чувствителна, оптимистична и има много житейски идеали. Не се бои да следва гласа на сърцето си и не се страхува да опровергава митове и предразсъдъци.  

 
 Горните нотки на парфюма Treselle крие уникални есенции на лотос и скъпоценна тубероза, посипана с нежни листенца опияняваща роза. В деликатната сърцевина се намира сладко възбуждащо женско биле и изразителен пипер. Страстната основа е вдъхновена от чист мускус, опияняваща лилия и ориз. Този ексклузивен дамски парфюм на Avon можете да използвате през целия ден.


Очарователният аромат Avon Treselle ще Ви придаде самочувствие и житейски оптимизъм.

Състав

база
ирис, крем, мускус
глава
лотос, роза, тубероза
сърце
пипер, сладка папрат
Вид аромат
Цветни

За марката Avon

Avon парфюми и любимата Avon козметика - легенда сред козметичните компании. Avon е водеща глобална компания за красота. Принадлежи към най-големите в областта на директните продажби - нейните продукти са продавани от повече от шест милиона независими представители в повече от сто страни. Широката гама продукти Avon включва декоративна козметика за лице, парфюми, мода и битови аксесоари.
Както е известно, в началото на историята си марката се появила в култовия филм на Тим Бъртън „Едуард ножиците“, където Дейвид МакКонъл се явява като пътуващ продавач на книги . В края на 19-ти век Дейвид започва да добавя към книгите малък ухаещ подарък, и понеже интересът към неговите аромати бързо нараствал повече, отколкото към книгите, той основал собствена козметична компания California Perfume Company. 
Поредицата продукти, носещи името на родното място на любимия на МакКонъл автор Уилям Шекспир, Стратфорд на Ейвън, е предложена на пазара през 1929 г., и е била толкова популярна, че през 1939 г. компанията променя официално наименованието си на Avon Product Inc.
Идеята за главния начин на продажба на продуктите Avon е убеждението, което е първоначално представено именно от Дейвид МакКонъл, че за директните продажби най-важен е личният контакт. Първата „Avon Lady“ била госпожа P. F. Е. Олби, която е станала една от първите жени, получила възможност за финансова независимост.
И до днес Avon Cosmetics изпълнява своя ангажимент, да предоставя на жените не само възможност за неограничена печалба, но и грижа за тяхното здраве и защита на техните права. Затова Avon интензивно участва в благотворителни проекти, насочени срещу рака на гърдата и домашното насилие. Като част от социалната съзнателност марката се ангажира също в екологията и обновяването на дъждовните гори, и като една от първите големи козметични компании, още преди повече от 20 години тя приключи тестването на продукти върху животните.
Сред най-известните продукти на компанията AVON са ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft и Advance Techniques. Широката гама декоративна козметика, продукти за грижа за лицето, аромати и други продукти за красота и комфорт се разработват в Центъра за изследвания и развитие в щата Ню Йорк, чиито служители са експерти в областта на биохимията, микробиологията, токсикологията, дерматологията и клиничното тестване.
Avon се стреми да направи живота по-красив. Изберете си грим, парфюми и различни козметични продукти на notino.cz на чудесни цени.

Menu