Avon Treselle парфюмна вода за жени

7×
Avon Treselle парфюмна вода за жени
Avon Treselle парфюмна вода за жени
50 мл.
16,60лв.

Код: AVO0072 | В наличност
1
СПИДИ
още утре понеделник 12.04.2021 г.
Еконт
вторник 13.04.2021 г.

Описание Avon Treselle
Състав

Avon Treselle е флорален и същевременно страстен аромат за изключителни жени. Парфюмът символизира смелост, самочувствие, невероятна женска сила и интуиция. Притежателката на аромата Avon Treselle е чувствителна, оптимистична и има много житейски идеали. Не се бои да следва гласа на сърцето си и не се страхува да опровергава митове и предразсъдъци.  

 
 Горните нотки на парфюма Treselle крие уникални есенции на лотос и скъпоценна тубероза, посипана с нежни листенца опияняваща роза. В деликатната сърцевина се намира сладко възбуждащо женско биле и изразителен пипер. Страстната основа е вдъхновена от чист мускус, опияняваща лилия и ориз. Този ексклузивен дамски парфюм на Avon можете да използвате през целия ден.


Очарователният аромат Avon Treselle ще Ви придаде самочувствие и житейски оптимизъм.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
лотос, роза, тубероза
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
сладка папрат, пипер
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ирис, мускус, крем
Вид аромат
Цветни

За марката Avon

Днес козметиката Avon е легенда в света на красотата. Вече повече от 125 години марката, която се интересува не само от женския чар, но и от самите жени, предлага продукти за грижа, декоративна козметика и парфюми Avon.

Началото на историята поставя през 1886 г. търговецът на книги Дейвид Макконел, който към всяка покупка добавял по един дребен ароматен подарък. Скоро обаче ароматите станали по-популярни от самите книги и той решил да основе собствена козметична фирма. Макконел вярвал в силата на личния контакт. Така се родила идеята за първата представителка на Avon, което пък давало на жените и възможност за финансова независимост. Неразделна част от личната продажба станал каталогът на Avon с предлаганата козметика.

Днес козметиката Avon също е онлайн, но не е загърбила традициите, от които е тръгнала. Изберете своя път и опитайте и вие марката, издържала проверката на годините. Тя може да се похвали например с грижата за лице Anew, продуктите за коса Advance Techniques, ексклузивната колекция Luxe, продуктите за грижа Planet Spa или детската серия Avon Baby.

 

Оценка Avon Treselle7