Alfaparf MilanoStyle Stories The Range Paste оформяща паста силна фиксация

Alfaparf Milano Style Stories The Range Paste оформяща паста силна фиксация
Alfaparf Milano Style Stories The Range Paste оформяща паста силна фиксация
Glossy Pomade 100 мл.

Този продукт не е в наличност | Код: ALF01453

Стилизиращият продукт Alfaparf Milano Style Stories The Range Paste подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.

Характеристики:

  • надеждно и силно моделира косата
  • предоставя здрав блясък
  • не се втвърдява в косата
  • дълготраен ефект
  • лесно създава желаната прическа

Начин на употреба:
Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.

Характеристика

Ефект
Оформяне и текстура, Фиксация, Блясък и мекота, изглаждане на косата, подсилване
Дължина на косата
къса коса
Ниво на задържане
силна фиксация

Козметика Alfaparf Milano | Alfaparf Milano - професионализъм и италиански стил в грижата за косата. Alfaparf Milano е водеща марка на професионални продукти за коса от Италия. Средства за грижа за косата, стайлинг и бои за коси – това се развива вече 30 години в сътрудничество с водещи световно известни фризьори и салони за красота. Зад всеки продукт стоят най-съвременните технологии и дълбоко познаване на пазара и потребностите на професионалистите за коса и всички останали потребители.
Всичките продукти на марката Alfaparf Milano се характеризират с най-високо качество, благодарение на дългосрочната научноизследователска дейност и сертифицирани иновации. Както подсказва името на една от най-значимите модни столици в света включено в наименованието, марката Alfaparf Milano е гаранция за следването на най-новите тенденции.
Alfaparf Milano, част от група Alfaparf, истинския международен магнат в областта на козметичните продукти с най-висок стандарт, разширява своето вдъхновение с италианския стил и креативност по целия свят. На милиони потребители от Европа чак до Азия тя доставя луксозна грижа за косата от всеки тип с незабавно видим и дълготраен ефект.  Професионални фризьори на четири континента ползват най-модерните и най-напредничавите стилизиращи продукти на тази марка.
Ако искате да пожелаете на своята коса качествена грижа и стилизиране в италиански стил, не може да сгрешите, когато изберете от широкия асортимент шампоани, балсами, регенериращи маски, възстановяващи серуми, стилизиращи гелове, лакове, восъци и други продукти на марката Alfaparf Milano за всяка нужда на вашата коса.
Alfaparf Milano, това е всекидневно усилие за това, вашата коса да получи само най-доброто. В сътрудничество с професионалисти за коса от цял свят. Гордо и със страст...