A-Derma Phys-AC

пенлив почистващ гел за проблемна кожа, акне

A-Derma Phys-AC пенлив почистващ гел за проблемна кожа, акне
A-Derma Phys-AC пенлив почистващ гел за проблемна кожа, акне
200 мл.
21,90лв.

Код: ADE1482 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Изберете удивителен подарък в кошницата при поръчка над 80 лв.
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
вторник 23.07.2019 г.
A-Derma Phys-AC
200 мл. | 21,90лв.

Описание на продукта A-Derma Phys-AC

Продуктът A-Derma Phys-AC Phys-AC нежно почиства проблемната кожа и й предоставя необходимата грижа.

Характеристики:

  • надеждно се грижи за проблемна кожа
  • благоприятно въздейства срещу възникване на акне
  • предотвратява изсушаването на кожата на лицето

Състав:

  • не съдържа сапунени съставки

Начин на употреба:
Нанесете продукта върху влажно лице и леко масажирайте с кръгови движения. После изплакнете.

Характеристика

Ефект
против акне
Консистенция
гел
Тип на кожата на лицето
проблемна

За марката A-Derma

Нашите предци са знаели за положителния ефект от овесената баня на кожата. Повече от 30 години в лабораториите на френската марка A-Derma се провеждат изследвания на съдържащите се в овеса вещества и тяхната полза.

Що се отнася до марката A-Derma, нейните експерти са избирали измежду повече от 80 сорта бял овес Rhealba®. Сравнителните проучвания установили, че овесът Rhealba® е най-подходящ за нуждите на чувствителната и раздразнена кожа, благодарение на своето отличително успокояващо, регенериращо, подхранващо, хидратиращо и антиоксидантно действие.

Отглеждането се извършва в югозападната част на Франция при много строги условия. Земеделските производители, които доставят овес на A-Derma, не могат да ползват изкуствени торове, пестициди или фунгициди. Не се ползват генетично модифицирани зърна. Устойчивото развитие и екологичният подход са от решаващо значение за A-Derma, затова при отглеждането се рециклират всички органични материали.

Целта на изследванията е предлагане на пазара на продукти, които да предоставят максимално безопасна и природна грижа за чувствителната и деликатна кожа. За потвърждаване на ефективността са извършени редица клинични проучвания, които доказват оптимална безопасност и качество. Без преувеличение може да се каже, че в продуктите се съчетават професионални изследвания със силата и мъдростта на природата.

Дългогодишното сътрудничество на марката с експерти дерматолози довежда до снижаване употребата на кортикостероидите. Което се оценява положително както от пациентите, така и от лекарите. Марката A-Derma принадлежи на френската компания Pierre Fabre.