A-DermaPhys-AC Global цялостна грижа за проблемна кожа, акне

2×
A-Derma Phys-AC Global цялостна грижа за проблемна кожа, акне
A-Derma Phys-AC Global цялостна грижа за проблемна кожа, акне
Препоръчителна цена на дребно
29,50лв.

Спестете 11%
40 мл.
26,00лв.

Повече от 5 бр. са в наличност | Код: ADE1484
1
Еконт
още утре сряда 8.12.2021 г.
Лично получаване
още утре сряда 8.12.2021 г.

Грижата за проблемна кожа A-Derma Phys-Ac Global Soin Imperfections Severes е предназначена за самостоятелна употреба или като допълнение в борбата срещу проблемната кожа с акне. Тази растителна грижа регулира образуването на себум, има матиращ ефект и отпуска запушените пори. Хидратиращите съставки носят приятно усещане на кожата и възстановяват баланса ѝ. Благодарение на иновативната формула съдържащите се активни вещества се освобождават постепенно и непрекъснато, така че лицето остава хидратирано и спокойно за дълго.

Характеристики:

 • матираща грижа за кожа на лицето, склонна към несъвършенства
 • интензивно хидратира кожата
 • подходяща и за деца над 9 годишна възраст
 • може да се използва и като основа под грима
 • с лек аромат
 • некомедогенен продукт

Резултати от клинично изследване в продължение на 6 седмици на 32 жени (16–29 години):

 • броят на несъвършенствата намалява е 61%

Съставки:

 • Rhealba®  – растителен екстракт, не съдържа протеини
 • Sebolia® – намалява образуването на себум
 • цинково масло – елиминира появата на несъвършенства
 • киселини – салицилова, млечна и гликолова, помагат за отстраняване на люспите мъртва кожа
 • глицерин

Начин за нанасяне:
Нанасяйте сутрин/вечер върху почистената кожа на лицето.

Характеристика

Консистенция
крем
Тип кожа на лицето
проблемна
Ефект
Хидратация, против акне, матиране
Слънцезащита
без SPF
Кога да се нанася
дневен
Тип на скалпа
мазен скалп

Нашите предци са знаели за положителния ефект от овесената баня на кожата. Повече от 30 години в лабораториите на френската марка A-Derma се провеждат изследвания на съдържащите се в овеса вещества и тяхната полза.

Що се отнася до марката A-Derma, нейните експерти са избирали измежду повече от 80 сорта бял овес Rhealba®. Сравнителните проучвания установили, че овесът Rhealba® е най-подходящ за нуждите на чувствителната и раздразнена кожа, благодарение на своето отличително успокояващо, регенериращо, подхранващо, хидратиращо и антиоксидантно действие.

Отглеждането се извършва в югозападната част на Франция при много строги условия. Земеделските производители, които доставят овес на A-Derma, не могат да ползват изкуствени торове, пестициди или фунгициди. Не се ползват генетично модифицирани зърна. Устойчивото развитие и екологичният подход са от решаващо значение за A-Derma, затова при отглеждането се рециклират всички органични материали.

Целта на изследванията е предлагане на пазара на продукти, които да предоставят максимално безопасна и природна грижа за чувствителната и деликатна кожа. За потвърждаване на ефективността са извършени редица клинични проучвания, които доказват оптимална безопасност и качество. Без преувеличение може да се каже, че в продуктите се съчетават професионални изследвания със силата и мъдростта на природата.

Дългогодишното сътрудничество на марката с експерти дерматолози довежда до снижаване употребата на кортикостероидите. Което се оценява положително както от пациентите, така и от лекарите. Марката A-Derma принадлежи на френската компания Pierre Fabre.