A-DermaEpitheliale A.H. Ultra възстановяващ крем за раздразнена кожа

A-Derma Epitheliale A.H. Ultra възстановяващ крем за раздразнена кожа
A-Derma Epitheliale A.H. Ultra възстановяващ крем за раздразнена кожа
Препоръчителна цена на дребно
23,70лв.

Спестете 15%
40 мл.
20,10лв.

в наличност повече от 5 бр. | Код: ADE01994
1
Еконт
петък 3.12.2021 г.
Лично получаване
вторник 7.12.2021 г.

Кремът за тяло A-Derma Epitheliale A.H. Ultra се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.

Характеристики:

  • за ползване за тялото и лицето
  • успокоява и освежава кожата
  • регенерира кожата
  • възстановява комфорта и жизнеността на кожата
  • дерматологично тествано

Състав:

  • без парфюм

Начин на употреба:
Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.

Характеристика

Тип кожа на лицето
чувствителна
Тип кожа
чувствителна
Ефект
успокояване, регенерация
Слънцезащита
без SPF
Кога да се нанася
дневен и нощен

Нашите предци са знаели за положителния ефект от овесената баня на кожата. Повече от 30 години в лабораториите на френската марка A-Derma се провеждат изследвания на съдържащите се в овеса вещества и тяхната полза.

Що се отнася до марката A-Derma, нейните експерти са избирали измежду повече от 80 сорта бял овес Rhealba®. Сравнителните проучвания установили, че овесът Rhealba® е най-подходящ за нуждите на чувствителната и раздразнена кожа, благодарение на своето отличително успокояващо, регенериращо, подхранващо, хидратиращо и антиоксидантно действие.

Отглеждането се извършва в югозападната част на Франция при много строги условия. Земеделските производители, които доставят овес на A-Derma, не могат да ползват изкуствени торове, пестициди или фунгициди. Не се ползват генетично модифицирани зърна. Устойчивото развитие и екологичният подход са от решаващо значение за A-Derma, затова при отглеждането се рециклират всички органични материали.

Целта на изследванията е предлагане на пазара на продукти, които да предоставят максимално безопасна и природна грижа за чувствителната и деликатна кожа. За потвърждаване на ефективността са извършени редица клинични проучвания, които доказват оптимална безопасност и качество. Без преувеличение може да се каже, че в продуктите се съчетават професионални изследвания със силата и мъдростта на природата.

Дългогодишното сътрудничество на марката с експерти дерматолози довежда до снижаване употребата на кортикостероидите. Което се оценява положително както от пациентите, така и от лекарите. Марката A-Derma принадлежи на френската компания Pierre Fabre.