Zadig & Voltaire This is Her!

тоалетно мляко за тяло за жени 200 мл.

Zadig & Voltaire This is Her! тоалетно мляко за тяло за жени  200 мл.
Zadig & Voltaire This is Her! тоалетно мляко за тяло за жени  200 мл.
54,90лв.

Спестете 10%
200 мл.
49,40лв.

Код: ZAV0009 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
понеделник 1.07.2019 г.
Zadig & Voltaire This is Her!
200 мл. | 49,40лв.

Информация за парфюма Zadig & Voltaire This is Her!

Млякото за тяло Zadig & Voltaire This is Her! This is Her! перфектно допълва аромата от едноименната линия. Млякото ефективно подхранва вашата кожа и й придава толкова необходимата хидратация. При редовно ползване кожата ви ще е кадифено мека и неустоимо фина.

За марката Zadig & Voltaire

Френската модна марка Zadig & Voltaire е символ на независимост, необвързаност и креативност. Фирмата възниква през 1997 г. в Париж и наименованието й е вдъхновено от книгата „Задиг или Съдбата", която е творба на френския философ и поет Voltaire (Волтер).

Марката Zadig & Voltaire е основана от Thierry Gillier (Тиери Жилие), внук на известния Andre Gillier (Андре Жилие), съосновател на световноизвестната марка Lacoste. Марката Zadig & Voltaire в подсъзнанието на младото поколение е олицетворение на екстравагантна мода, характерна с разкъсани тениски и рок елементи.

В същия креативен дух ухаят ароматите, който правят голямо впечатление на обкръжението и изразяват вашата оригиналност и независимост. Ако търсите неотегчителен аромат на града, на който не липсва елегантност, то Zadig & Voltaire е сътворена именно за вас!

Оценка Zadig & Voltaire This is Her!

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!