Yves Saint Laurent Sequin Crush сенки за очи с блясък

1×
Yves Saint Laurent Sequin Crush сенки за очи с блясък
Yves Saint Laurent Sequin Crush сенки за очи с блясък
цвят 1 - Legendary Gold 1 гр.
55,80лв.

Код: YSL07108 | в наличност повече от 1 бр.
1
СПИДИ
вторник 22.06.2021 г.
Лично получаване
вторник 22.06.2021 г.

Описание Yves Saint Laurent Sequin Crush
Характеристика

Привлечете вниманието на хората около вас. Уникалните блестящи сенки за очи Yves Saint Laurent Sequin Crush са силно пигментирани и имат смели, наситени цветове. Един замах на четката и се сдобивате с впечатляващ поглед.

Деликатната текстура на сенките е пълна с траен 3D блясък, който не изчезва в гънките на клепачите. Може да използвате сенките самостоятелно или да ги комбинирате с повече цветове, за да създадете още по-нестандартен грим.

Характеристики:

  • поставя се лесно и се разнася с едно движение на четката
  • не изчезва в гънките на клепачите
  • 3D блясък за изразителен поглед
  • силна пигментация за трайност на грима
  • опаковката съдържа практично огледалце

Начин за нанасяне:
Нанасяйте сенките върху клепачите с върха на пръстите или с четка.

Характеристика

Цвят
златен
Ефект
с блестящи частици

За марката Yves Saint Laurent

Марката Yves Saint Laurent е символ на индивидуалност, творчеството и лукс, и то както в модата, така и в света на козметиката и парфюмите.

Yves Saint Laurent (Ив Сен Лоран) е един от най-влиятелните и най-уважаваните модни дизайнери на 20-ти век. По време на своята повече от 40-годишна кариера създава и променя модните тенденции и вярва, че красотата е абсолютно изражение на характера.

На 25-годишна възраст Yves Saint Laurent поема управлението на модната къща Dior и става най-младият художествен ръководител в света на Висшата мода. Своя собствена марка представя през 1961 година.

Ексклузивна козметика, грим и оригинални парфюми Yves Saint Laurent са неразделна част от асортимента на тази известна марка. Оставете се да бъдете омаяни от уникалната композиция на аромата Black Opium или поглезите лицето си с докосването на продуктите от колекцията Touche Éclat.

Насладете се и Вие на лукса на най-добрите продукти, от които много са се превърнали в икони. Yves Saint Laurent – когато красота се превръща в жест.

Оценка Yves Saint Laurent Sequin Crush1