Wella ProfessionalsSP Men освежаващ шампоан за коса и тяло

1×
Wella Professionals SP Men освежаващ шампоан за коса и тяло
Wella Professionals SP Men освежаващ шампоан за коса и тяло
250 мл.

Този продукт не е в наличност | Код: WLL0178

Душ гелът и шампоан 2 в 1 Wella Professionals SP Men бързо и ефективно измива както кожата на цялото тяло, така и косата.

Характеристики:

  • интензивно хидратира
  • придава усещане за свежест
  • подсилва косъма
  • може да се ползва за тяло и коса

Начин на употреба:
Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте. Подходящо за ежедневна употреба.

Характеристика

Тип коса
всички видове коса
Тип кожа
за всички типове кожа
Ефект
регенерация, подхранване
Тип на скалпа
всички видове скалп

Wella Professionals е първокласна марка за грижа за косата, свързваща хората с любов и страст към съвършената коса. За близо 140-те си години съществуване Wella Professionals предлага широка гама първокачествени продукти, които ще намерите в повече от 150 страни по света.

Марката с право се гордее с редица свои патенти, а качеството на продуктите отразява броя на получените престижни награди и отзивите на световно известни стилисти, с които тя си сътрудничи. В областта на боядисването Wella Professionals е абсолютен лидер на пазара. Боите за коса Wella винаги са гаранция за ефективност, лукс и качество. Не бива да убягват на вниманието ви шампоан и балсам Wella, масло за коса Wella или забавните и водещи тенденциите измиващи се бои Wella Colour Fresh.

Или сте измежду тези, които не правят компромиси и желаят най-добра грижа за косата? Тогава продуктите Wella са предназначени именно за вас. Изпитайте усещането за прекрасна коса!