Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Special Mix перманентната боя за коса

Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Special Mix перманентната боя за коса
Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Special Mix перманентната боя за коса
17,50лв.
цвят 0/11 60 мл.
Код: WLL06362 | В наличност

Само за професионална употреба

1
Подарък за вас
Избрани марки сега с 20% отстъпка. Просто въведете кода brands20 в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.
СПИДИ
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Special Mix
Характеристика

Отпуснете юздите на фантазията си и при боядисването на косата. Професионалната перманентна боя за коса Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Special Mix ще ви позволи да постигнете ярък модерен външен вид и ще придаде на косата ви впечатляващ цвят. Съдържанието на боята е обогатено с иновативните технологии ME+™ и Pure Balance™, за да се намали рискът от алергична реакция и увреждане на косата по време на боядисването.

Характеристики:

  • идеална за креативни техники и персонализирани нюанси
  • служи за увеличаване интензитета на цвета или за корекция на цвета
  • позволява да се постигнат също пастелни цветове
  • предлага неограничени възможности за комбинация на различни ефекти
  • прави косата прекрасно блестяща

Съставки:

  • технология Pure Balance™ – ограничава риска от увреждане на косата при боядисване
  • технология ME+™ – понижава риска от поява на алергична реакция до 60 пъти

Начин за нанасяне:
Смесете Koleston Perfect Special Mix с избраната от вас боя Koleston Perfect и с активиращата емулсия (боята и окислителят не са включени в опаковката). Най-добри резултати ще получите в комбинация с активиращата емулсия Welloxon Perfect.

Други възможности за употреба:

  • Боята Special Mix може да се използва също самостоятелно само с окислител за постигане на по-интензивни кичури или части от косата. 
  • За постигане на нежни пастелни цветове, смесете с активиращата емулсия Welloxon Perfect Pastel 1,9%.

Внимание:
Това е професионална боя за коса, предназначена само за използване във фризьорски салони. Окончателният цвят зависи от типа и състоянието на боядисваната коса.

Характеристика

Начин На Употреба
Професионални бои за коса
Цветове бои за коса
кестеняв

За марката Wella Professionals

Wella Professionals е първокласна марка за грижа за косата, свързваща хората с любов и страст към съвършената коса. За близо 140-те си години съществуване Wella Professionals предлага широка гама първокачествени продукти, които ще намерите в повече от 150 страни по света.

Марката с право се гордее с редица свои патенти, а качеството на продуктите отразява броя на получените престижни награди и отзивите на световно известни стилисти, с които тя си сътрудничи. В областта на боядисването Wella Professionals е абсолютен лидер на пазара. Боите за коса Wella винаги са гаранция за ефективност, лукс и качество. Не бива да убягват на вниманието ви шампоан и балсам Wella, масло за коса Wella или забавните и водещи тенденциите измиващи се бои Wella Colour Fresh.

Или сте измежду тези, които не правят компромиси и желаят най-добра грижа за косата? Тогава продуктите Wella са предназначени именно за вас. Изпитайте усещането за прекрасна коса!

Оценка Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Special Mix