Преминете към основното съдържание

TIGI

За марката Tigi

„Като не успяхме да открием грижа за косата, която да отговаря на изискванията ни, сами си я създадохме.“ Това казва Антъни Масколо, един от създателите на марката TIGI, която предлага професионални продукти за грижа за косата, с чиято помощ в домашни условия може да постигнете стайлинг като от фризьорския салон.

 

Годината е 1986, когато четиримата братя – Антъни, Тони, Гай и Бруно Масколо, решават да създадат марката козметика за коса TIGI. Семейният бизнес бързо се превръща в световен феномен, а козметиката за коса TIGI и досега се радва на популярност сред професионалните фризьори и стилисти, както и на техните клиенти по целия свят – освен всичко друго и заради уникалните си съставки. Продуктите за коса TIGI често съдържат необичайни съставки, като например сок от краставици или екстракт от водорасли или луксозен кашмир, шампанско или перли.

В широката гама продукти на марката всеки може да намери подходящ TIGI Bed Head шампоан: TIGI Bed Head Urban Antidotes Re-Energize подхранва косата и я оставя изключително блестяща и мека. Шампоанът TIGI Bed Head Urban Antidotes Reboot се грижи за раздразнената кожа на скалпа, а шампоанът TIGI Dumb Blonde избавя русата коса от нежеланите жълтеникави отблясъци. Преди да изсушите косата си със сешоар, не забравяйте да й осигурите топлинна защита с помощта на TIGI Catwalk Sleek Mystique. Накрая фиксирайте прическата с някой от лаковете за коса на TIGI. Изборът несъмнено е голям!

пълен текст скрий текста