TIGI Sun gen.TIGI Sun gen.
TIGI Bed HeadTIGI Bed Head
TIGI CatwalkTIGI Catwalk
TIGI MenTIGI Men

За марката Tigi

„Като не успяхме да открием грижа за косата, която да отговаря на изискванията ни, сами си я създадохме.“ Това казва Антъни Масколо, един от създателите на марката TIGI, която предлага професионални продукти за грижа за косата, с чиято помощ в домашни условия може да постигнете стайлинг като от фризьорския салон.

 

Годината е 1986, когато четиримата братя – Антъни, Тони, Гай и Бруно Масколо, решават да създадат марката козметика за коса TIGI. Семейният бизнес бързо се превръща в световен феномен, а козметиката за коса TIGI и досега се радва на популярност сред професионалните фризьори и стилисти, както и на техните клиенти по целия свят – освен всичко друго и заради уникалните си съставки. Продуктите за коса TIGI често съдържат необичайни съставки, като например сок от краставици или екстракт от водорасли или луксозен кашмир, шампанско или перли.

В широката гама продукти на марката всеки може да намери подходящ TIGI Bed Head шампоан: TIGI Bed Head Urban Antidotes Re-Energize подхранва косата и я оставя изключително блестяща и мека. Шампоанът TIGI Bed Head Urban Antidotes Reboot се грижи за раздразнената кожа на скалпа, а шампоанът TIGI Dumb Blonde избавя русата коса от нежеланите жълтеникави отблясъци. Преди да изсушите косата си със сешоар, не забравяйте да й осигурите топлинна защита с помощта на TIGI Catwalk Sleek Mystique. Накрая фиксирайте прическата с някой от лаковете за коса на TIGI. Изборът несъмнено е голям!

пълен текст скрий текста

Най-продавани