Tangle Teezer Wet Detanglingчетка за неподдайна коса

Tangle Teezer Wet Detangling четка за неподдайна коса
Tangle Teezer Wet Detangling четка за неподдайна коса
28,90лв

Спестете 10%
тип Millennial Pink
25,90лв

 • Tangle Teezer Wet Detangling четка за неподдайна коса
 • Tangle Teezer Wet Detangling четка за неподдайна коса
 • Tangle Teezer Wet Detangling четка за неподдайна коса
 • Tangle Teezer Wet Detangling четка за неподдайна коса
Код: TAT01679 | В наличност
1

Добавено в кошницата

Tangle Teezer Wet Detangling четка за неподдайна коса
| 1 бр | 25,90лв
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда 20.11.2019 г.
Лично получаване
сряда 20.11.2019 г.
 • Описание на продукта
 • За марката
 • Оценка

Описание на продукта Tangle Teezer Wet Detangling

Четката за коса Tangle Teezer Wet Detangling е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.

Характеристики:

 • специалното разположение на влакната безболезнено разресва заплетена коса
 • щадящо за косата и кожата
 • има ергономична форма за удобно захващане
 • оригинален дизайн

Начин на употреба:
Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса.

За марката Tangle Teezer

Tangle Teezer принадлежи към забележителните марки в областта на грижата за косата. Красивата и здраво изглеждаща коса изисква специално внимание по отношение на избора на шампоаните, балсамите и другите продукти козметика за коса. Понякога се забравя обаче, колко е важно механичното третиране. Tangle Teezer е абсолютен хит между четките за лесно и щадящо сресване на суха и мокра коса. Революционният подход в технологиите, материалите и необикновения дизайн правят четките Tangle Teezer световен пролом в грижата за косата на деца и възрастни.

Ползването на Tangle Teezer е свързано с комфортен, безусилен начин за достигане на съвършено разресана коса без риск за увреждането й или неприятно дърпане. Благодарение на специфичното разположение на зъбите с различни дължини от мек и гъвкав материал сресването е невероятно лесно. Справя се и с истински заплетен сноп или неподдаваща се вълниста коса. Въобще не е случайно, че Tangle Teezer се превърна в буквално световна сензация и фризьорска мегазвезда.

Кой е създателят на гениалното помагало и символа на лесното разресване? Английският фризьор Шон Палфри създал през 2004 г. първия прототип на необикновена четка, без поява на някакъв голям отзвук. Той не предизвиква интереса на инвеститорите и с телевизионното шоу за представяне на бизнес възможности, но не се отказва и продължава да е убеден в силата на своята идея. Една година по-късно, на панаира в Бирмингам неговите изделия привличат представителя на електронния магазин Boots и така започва да се продава черният Tangle Teezer. Окончателен пролом и истински успех носи розовият вариант. Печалбите растат с главозамайващо темпо и идва една награда след друга.

Днес Tangle Teezer е най-продаваната четка за коса във Великобритания, а по света всяка минута се продават осем броя. Предлагат се няколко линии и много цветови вариации. Tangle Teezer Original ще бъде обикнат от всеки. Отлична ергономична форма, идеална за лесно захващане, въобще никакво дърпане, минимални усилия и резултатът е красива, лъскава коса и здрав вид. Можете да носите със себе си Tangle Teezer Compact винаги и навсякъде. Благодарение на малките си размери, ще намерите място за него във всяка чанта. Tangle Teezer Aqua Splash е разработен специално за разресване на мокра коса, а Tangle Teezer Salon Elite предлага напълно нов,подобрен дизайн.

Четките Tangle Teezer определено принадлежат към основните „must have“ във вашия комплект за красота. Изключителното съчетание на полезните качества с чудноватия дизайн и променливата използваемост за всички типове коса, прави Tangle Teezer магическо средство на достъпна цена. Забравете чупенето и цъфтенето на краищата, увреждането на корените, неприятното дърпане - тук е ерата на Tangle Teezer!

Оценка Tangle Teezer Wet Detangling

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!