Преминете към основното съдържание

Talika

За марката Talika

Признат специалист в грижата за миглите и околоочната зона от 1948 година – това е френската козметика Talika. Портфолиото на марката включва продукти за грижа за околоочната зона, лицето и тялото, а благодарение на съчетанието от технологии, научни изследвания и стремеж към иновации предлага и продукти за третиране на лице и тяло със светлинна терапия.

 

Историята на компанията Talika е свързана с Даниел Роше – медицинска сестра, която по време на работата си в парижките болници по времето на Втората световна война се опитва да се справи с недостига на лекарства. В резултат на тези усилия Даниел създава крем с растителни екстракти, който помага за заздравяване при изгаряния на очите, но се оказва, че заедно с това билковият балсам значително стимулира растежа на миглите и веждите. Така през 1948 година тя пуска на пазара култовия крем за растеж на миглите Talika The Eyelash Growth Cream.

Компанията Talika съчетава биотехнологиите, принципите на аюрведа, билковата медицина и най-новите открития на НАСА, за да предложи на своите клиенти висококачествени и ефикасни продукти. Продуктите на Talika са вдъхновени от естествените биологични механизми, съобразени с физиологичния баланс, който е от съществено значение за здравата кожа. Те съдържат високо концентрирани натурални съставки, които подпомагат нормалната клетъчна функция. Всеки продукт е сам по себе си една малка революция.

Открийте тайната на френския чар и си подарете ефикасна грижа за справяне с късите, чупливи и редки мигли, както и с околоочната подпухналост, бръчките и тъмните кръгове. Изпробвайте серума за мигли Talika Lipocils Eyelashes – легендарна грижа, стимулираща растежа на миглите, или пък серума за гъсти и красиви вежди Talika Liposourcils Expert. А маската за очи Talika Eye Therapy Patch осигурява незабавно изглаждане и освежаване на околоочната зона. Станете част от милионите доволни клиенти и си подарете една наистина ефикасна грижа. 

пълен текст скрий текста