Shiseido Men Deep Cleansing Scrub почистващ пилинг за лице за мъже

3×
Shiseido Men Deep Cleansing Scrub почистващ пилинг за лице за мъже
Shiseido Men Deep Cleansing Scrub почистващ пилинг за лице за мъже
125 мл.

Код: SHI0117 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
15% отстъпка на категорията козметика! Въведете кода 15notino в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.

Описание Shiseido Men Deep Cleansing Scrub
Характеристика

Черните точки и грапавата повърхност са проблем и за мъжката кожа. Решението е почистващият пилинг за лице Shiseido Men Cleanse, който премахва от порите наслоените дълбоко замърсявания и прави кожата перфектно чиста. Лесното и бързо нанасяне с видими резултати ще се харесат на всеки мъж.

Характеристики:

  • премахва грубата повърхност на кожата
  • помага за премахване на черните точки
  • премахва мъртвите кожни клетки
  • допринася за елиминиране на срастването на брадата
  • оставя кожата, озарена и изпълнена с енергия
  • некомедогенен
  • дерматологично тестван

Начин за нанасяне:
Вземете в длан достатъчно количество пилинг и добавете малко вода до получаване на пяна. Нанасяйте върху кожата с кръгообразни движения и нежно масажирайте най-вече в зоните с черни точки. Избягвайте зоната около очите. Накрая изплакнете обилно.

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Ефект
ексфолиране
Кога да се нанася
дневен, нощен, дневен и нощен

За марката Shiseido

Луксозната японска козметика Shiseido повече от 140 години дефинира концепцията за красота. Философията на марката се основава на убеждението, че красотата не е визуално изображение, а преди всичко усещане.

Марката има богата история. От самото начало тя черпи най-доброто от Западната козметика и се позовава на традиционните азиатски ценности. Shiseido козметиката е култово понятие не само поради непреходните продукти и дългогодишните традиции, но и благодарение на успешните иновации. Компанията непрестанно се ангажира с разработване на нови технологии в областта на грижата за лицето и с течение на годините става признат авторитет в тези изследвания.

Що се отнася до качеството и сложността на съставките на продуктите, както и принципите за опазване на околната среда, Shiseido е високо над стандартите. Дали ще изберете парфюм Shiseido, някой от луксозните продукти за грижа за лицето, Shiseido грим, или слънцезащитен крем Shiseido – тази първокласна козметика от Япония винаги отлично се грижи за вас и с нея чувствате естествената красота.

Оценка Shiseido Men Deep Cleansing Scrub3