Scholl Fungal Nail процедура при микоза на ноктите

Scholl Fungal Nail процедура при микоза на ноктите
Scholl Fungal Nail процедура при микоза на ноктите
3.8 мл.
26,90лв.

Код: SOO1387 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 21.06.2021 г.
Лично получаване
понеделник 21.06.2021 г.

Описание Scholl Fungal Nail
Характеристика

Продуктът Scholl Fungal Nail гарантира професионална грижа за вашите нокти.

Характеристики:

  • ефективно регенерира ноктите
  • подсилва ноктите
  • подпомага здравословния растеж на ноктите

Начин на употреба:
Нанесете един слой директно върху ноктите.

Характеристика

Ефект
подхранване

За марката Scholl

Марката Scholl знае добре, че ако имате красиви и здрави крака, ще се чувствате добре. В областта на грижата към краката, компанията Scholl действа вече повече от сто години, а продуктите й са помогнали за разрешаване проблемите с кожата на краката при стотици потребители по света. Поверете краката си на марката Scholl и ги оставете да бъдат поглезени!
История на марката Scholl датира от 1904 г, когато нейният основател Матиас Шолл, създава първите патентовани стелки за обувки, които правят абсолютна революция в откритията по онова време. Не се бавят и последвалите новаторски продукти, така че хората успяват много скоро да се сдобият с революционните сандали с анатомична подметка, които придобиват огромен международен успех.
В момента марка Scholl не само предлага изключително висококачествени анатомични обувки, но също така и уникални продукти, насочени към цялостната грижа за краката. Асортиментът на марката включва кремове с грижа към краката, продукти против втвърдена кожа, спрейове за обувки, пилички за нокти, стъргалки за крака или например любимите гелови подложки, предпазващуи краката от мазоли.

Оценка Scholl Fungal Nail