Salvatore Ferragamo Incanto Charms

тоалетна вода за жени 100 мл.

Salvatore Ferragamo Incanto Charms тоалетна вода за жени 100 мл.
Salvatore Ferragamo Incanto Charms тоалетна вода за жени 100 мл.
Salvatore Ferragamo Incanto Charms тоалетна вода за жени 100 мл.
100 мл.
45,20лв.

Скрий продуктите със специални отстъпки
Код: SAF0033 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
четвъртък, 27.09.2018 г.
Salvatore Ferragamo Incanto Charms
100 мл. | 45,20лв.

Информация за парфюма Salvatore Ferragamo Incanto Charms

Incanto Charms е нов дамски парфюм от Salvatore Ferragamo, който очарова всичките Ви сетива и Ви води към красиви и цветни пейзажи. Този парфюм е бягство от сивия и скучен свят, доминиран от всекидневните грижи.

Тайната на този аромат преминава през тонове от орлови нокти, пасирани плодове, деликатен жасмин, арабска роза, сандалово дърво и светъл мускус. Тези акорди Ви карат да се вълнувате любопитно за всичко ново, за желание за приключения и пълна независимост. Вие ще бъдете омагьосани и завладени от нови преживявания и пътувания. Не чакайте, Incanto Charms е Вашата връзка към света на фантазията. 

Състав

база
мускус, сандалово дърво
глава
орлови нокти, пасифлора
сърце
жасмин, роза
Вид аромат
Плодови, Цветни

За марката Salvatore Ferragamo

Парфюми Salvatore Ferragamo | Salvatore Ferragamo – Обичали го звездите на Холивуд благодарение на наговите модни идеи и красивият дизайн на обувки. Salvatore Ferragamo беше, но и до сега е, модна икона от италиянски произход, който не се страхува да използва нови материали за обувките които допринесли на целият свят уникални модели. В неговият музей във Флоренция днес са изложени повече от 10 000 оригинални модела на неговите обувки. След смъртта на Salvatore Ferragamo през 1960 г. неговото семейство продължава в изработката на високо качествени обувки, аксесоари и маркови облекла. За негова чест в деветдесетте години се появява на пазара и първите аромати Salvatore Ferragamo Pour Femme и Salvatore Ferragamo Pour Homme.

Menu