Salvador Dali Dalissime, тоалетна вода за жени 100 мл. | notino.bg

Salvador Dali Dalissime

тоалетна вода за жени 100 мл.

Salvador Dali Dalissime тоалетна вода за жени 100 мл.
Salvador Dali Dalissime тоалетна вода за жени 100 мл.
Salvador Dali Dalissime тоалетна вода за жени 100 мл.
100 мл.
49,90лв.

Код: SAD0026 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
понеделник, 20.08.2018 г.

Информация за парфюма Salvador Dali Dalissime

Парфюма Salvador Dali Dalissime ще Ви очарова веднага с необичайния си цветен аромат. Първоначално ще Ви зарадва сладката миризма на кайсии, малини и праскови и Вие няма да искате този плодов коктейл, който ще Ви зареди със сила и блясък още от сутринта, да свърши.

Парфюма Salvador Dali Dalissime очарова не само с плодовия си мириз, но и със съблазнителния аромат на жасмин, лилия и роза, с който ще се почувставте много по-привлекателна, свежа, красива и уверена. Парфюма Salvador Dali Dalissime е елегантен, не само благодарение на необичайната си бутилка, но и заради изключително женствения си аромат. Този парфюм никога няма да остарее, което го прави подходящ за всички възрасти и особенно за подходящ за жените, които искат винаги да се чувстват млади и красиви.

Състав

база
ванилия, мускус, сандалово дърво
глава
кайсия, малина, праскова
сърце
жасмин, крем, роза
Вид аромат
Плодови, Цветни

За марката Salvador Dali

Парфюми Salvador Dali | Салвадор Дали е добре познат ходожник от миналият век. Той се включва и в производството на парфюми. Създадени през  40-те и 50-те години на 20-ти век. Парфюмите "Салвадор Дали" са ексклузивни, защото се произвеждат в ограничени серии и всеки един флакон се смята за произведение на изкуството. Ако имате повече възможности може да си закупите парфюм от музея на Салвадор Дали произведен преди 60 години. Общодостъпните марки  (Salvador Dali Purplelips, Salvador Dali Little Kiss) може да откриете и в нашият онлайн магазин. Като момче Дали е искал да бъде първо готвач и след това човек на изкуството. 

Menu