Преминете към основното съдържание

Revlon Professional

Revlon Professional

Отпуснете се. Не бъдете плаха. Поставяйте си смели цели. Марката Revlon се бори за силни, истински жени, които не се страхуват да изразят индивидуалността си. Защото всяка от вас е красива и уникална.

 

Козметиката Revlon вдъхновява цели поколения жени още от 30-те години на миналия век. Марката пропагандира мнението, че прическата, начинът на подстригване и цветът на косата трябва да подчертават характера на собственичката ѝ, а не да я засенчват. Затова Revlon Professional представя качествени продукти за коса, от които ще си изберете грижа по мярка за вашата коса – независимо дали е права, къдрава или натоварена от често боядисване.

Продуктите от колекцията Revlon Professional Uniq One ще се погрижат за подхранване и старателна регенерация на косата. В серията Revlon Professional Equave ще намерите уникални балсами без измиване, а серията Revlon Professional Pro You е сякаш създадена за боядисана и увредена коса. А ако търсите шампоан и балсам за ежедневна грижа, изберете колекцията Revlon Professional Be Fabulous.

Бъдете готова за комплименти – косата ви ще бъде по-красива от всякога.

пълен текст скрий текста