RevitaLash Advanced серум за мигли

RevitaLash Advanced серум за мигли
RevitaLash Advanced серум за мигли
3.5 мл.

Код: RET1359 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
15% отстъпка на категорията козметика! Въведете кода 15notino в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.

Описание RevitaLash Advanced
Характеристика

Не е необходимо красиво дългите и силни мигли със спиращ дъха обем да си останат само мечта. Балсамът RevitaLash Advanced осигурява на деликатните и сухи мигли луксозна грижа, която ги подхранва и в рамките на 3-8 седмици ги прави видимо по-силни.

Балсамът за мигли RevitaLash Advanced съдържа растителни екстракти и пептиди, които подхранват миглите от корена и, при редовна употреба, не само ги удължава, но и ги правят приятно еластични и им придават страхотен обем.

Характеристики:

  • в рамките на 3-8 седмици видимо укрепва миглите
  • подхранва миглите от корените
  • подсилва растежа на миглите и спомага за удължаването им
  • придава на миглите по-голям обем

Съставки:

  • комплекс BioPeptin™ – спомага за удължаването на миглите, сгъстява ги и цялостно и ги подсилва
  • екстракти от женшен и сверция – осигуряват антиоксиданти на миглите
  • екстракт от палма-джудже – осигурява на миглите блясък и цялостно подобрява вида им
  • пшеничен протеин – укрепва и изглажда миглите

Начин за нанасяне:
Избършете старателно излишната течност от апликатора в ръба на флакона. С помощта на четката от комплекта нанесете малко количество от балсама RevitaLash Advanced в корените на миглите, които предварително сте почистили от грим и замърсяване (не втривайте серума в самите мигли, серумът няма ефект върху тях). Използвайте всеки ден в продължение на няколко седмици до постигане на желания ефект. За да поддържате доброто състояние след това, може да продължите да използвате балсама 2-3 пъти в седмицата.

Миглите растат на цикли и, ако използвате балсам, този цикъл може да се съкрати, поради по-бързия и по-изразен растеж, така че в определен момент може да почувствате, че миглите ви падат. Това обаче е само естествена подмяна. 

Внимание:
Прекомерното количество серум може да предизвика алергична реакция и парене или зачервяване на очите. В случай че продуктът проникне в очите, веднага изплакнете с вода. При зачервяване или парене на очите, спрете да използвате продукта за няколко дни.

Характеристика

Цвят
Прозрачен
Ефект
ревитализация

За марката RevitaLash

Козметика Revitalash | Revitalash е американска козметична марка, основана през 2006 г.,от  Майкъл Brinkenhoff лекар, чиято цел е да се разработи продукт за насърчаване на растежа на миглите за болната си съпруга. Ефективният продукт за мигли след като се появява на световния пазар, предизвикава голямо търсене. Към момента марката Revitalash е сред най-добрите в производството на стягащи и подхранващи продукти за миглите, веждите и косата. Марката Revitalash се занимава и с благотворителни дейности, насочени към борбата с рака, като част от приходите на всяко дружество отива за изследвания за лечение на рак.

Оценка RevitaLash Advanced