Преминете към основното съдържание

RevitaLash

RevitaLash

 В портфолиото си RevitaLash® Cosmetics има продукти, които подпомагат укрепването на здравето и естествената красота на миглите, веждите и косата. Насочват се към подобряване на състоянието, възстановяването и поддържането на тези важни компоненти от женската красота.

 От момента на появата си марката RevitaLash® непрестанно обогатява гамата си от предлагани продукти – от серуми за мигли и вежди, през грижа за коса и козметични уреди, до продукти за гримиране на очите.

Появата на марката е свързана с трогателната история на лекар, който решава да помогне на болната си жена. През 2006 г. калифорнийският офталмолог Michael Brinkenhoff (Майкъл Бринкенхоф) разработва подхранващ серум за мигли, за чието създаване е вдъхновен от болестта на съпругата си. От този единствен оригинален продукт се появява цяла колекция разкрасяваща козметика, насочена към съживяване на естествената красота на всяка жена.

RevitaLash® Cosmetics отдава почит на смелостта и силата на съоснователката Gayle Brinkenhoff (Гейл Бринкенхоф) и на жените по целия свят, като целогодишно подпомага провеждането на информационни, научни и образователни инициативи, свързани с рака на гърдата. Част от всяка печалба на фирмата отива за проучвания, свързани с лечението на рак.

Опитайте емблематичния серум за мигли RevitaLash® Advanced Serum. Награждаваният балсам за мигли подобрява вида на миглите, предпазва ги от накъсване и едновременно с това се грижи за тяхното здраве, еластичност и здравина. Разбира се, струва си да се споменат и спиралата RevitaLash Double-Ended Volume или серумът за вежди RevitaLash®.

пълен текст скрий текста