Преминете към основното съдържание

Resibo

За марката Resibo

Тръгнете на осъзнато пътешествие към красотата с помощта на козметика, която черпи вдъхновение от природата, като едновременно с това се съобразява с нея. Полската козметика Resibo се насочва към висококачествени вегански продукти, свързани с грижата за кожата на лицето.

 

Всеки от тях съдържа най-малко 95% натурални вещества и е произведен така, че да не натоварва околната среда. Според основателката на марката посланието на Resibo е да бъде създаден свят, в който се обръща внимание на нуждите на кожата на обикновените хора, без значение дали решават проблеми с акне, преждевременно стареене или суха кожа.

Първата крачка по пътя към появата на марката Resibo е почистващото олио. Създава го Ewelina Kwit-Betlej (Евелина Квит-Бетлей), след като много години се опитва да намери отговор на проблема си с акнозната кожа на лицето. Никоя от общодостъпните алтернативи не дава резултати и така тя започва да работи върху свой собствен продукт. След месеци опити, консултации, след тестване на 300 различни рецептури най-накрая успява да постигне съвършенството. Създава смес от 60 натурални масла, която перфектно почиства кожата на лицето, без да я изсушава. През 2014 г. почистващото олио и други продукти излизат на пазара – най-напред в Полша, после в други европейски държави, а накрая и по цял свят.

Опитайте и вие сертифицираната и награждавана натурална козметика, която набляга на екологичния начин на живот. Олиото за премахване на грим Resibo Organic стои зад появата на цялата марка, а балансираната му формула не само почиства в дълбочина, но освен това хидратира и подхранва. Заедно с него ще получите и практична гъбичка. Сред любимите продукти са и натуралният крем за загар Resibo Team Sunscreen, подхранващият регенериращ крем Resibo Organic, мицеларната вода с хидратиращ ефект Resibo Organic или околоочният крем Resibo против отоци и тъмни кръгове.

пълен текст скрий текста