Преминете към основното съдържание

Real Techniques

Real Techniques

Качествени, награждавани и иновативни уреди за всички любители на грима – всичко това предлага марката Real Techniques. Продукти от високотехнологични материали с иновативни форми за постигане на съвършен грим. В колекцията продукти ще намерите както комплекти четки, така и самостоятелни четки за грим, пудра, руж, сенки за очи, контуриране, но и любимите апликатори гъбички. Не липсват и продукти, подходящи за почистване на лицето, както и такива за почистване на самите четки и гъбички.

 

Марката Real Techniques се появява на пазара през 2011 г. В портфолиото ѝ ще откриете леки четки с високо качество, лесни за използване и почистване, които ще ви помогнат да създадете най-добрия грим. Четките Real Techniques са произведени от синтетичния материал таклон, дизайнът им включва революционна технология с пяна без латекс, позволяваща равномерно разнасяне на грима, за да постигнете гладък и съвършен резултат. Струва си да се спомене и гъбичката за нанасяне на фон дьо тен Real Techniques Miracle Complexion Sponge Ornament.

Комплектът четки Real Techniques Everyday Essentials, както практичната четка за кремообразен или течен фон дьо тен Real Techniques Original Collection Base, ще улеснят живота и на начинаещите, и на опитните гримьори. Без значение дали искате да създадете така наречения телесен грим или вечерна визия, с козметичните средства Real Techniques ще вдигнете макиажа си на ново ниво.

пълен текст скрий текста