Philips Sonicare Sensitive Standard резервни глави за четка за зъби

1×
Philips Sonicare Sensitive Standard резервни глави за четка за зъби
Philips Sonicare Sensitive Standard резервни глави за четка за зъби
HX6052/07 2 бр.
29,90лв.

Код: PHI0804 | Повече от 5 бр. са в наличност

Резервните глави Philips Sonicare може да се използват за всички електрически четки за зъби Philips Sonicare.

1
СПИДИ
вторник 11.05.2021 г.
Лично получаване
вторник 11.05.2021 г.

Описание Philips Sonicare Sensitive Standard

Защо трябва всекидневната грижа за чувствителни зъби да се превръща в болезнено и неприятно усещане? Резервната глава за четка за зъби Philips Sonicare Sensitive Standard HX6052/07 е с ултра меки влакна за нежно и едновременно с това ефективно измиване. Освен останалото, благодарение на малкия размер на главата и на профила ѝ тя достига и до места, където класическата четка няма шанс.

Влакната в средата на главата Sonicare Sensitive са до 25% по-меки, отколкото при главата ProResults. По този начин те осигуряват приятно миене и за хора, които имат проблеми с оголени венци. Специално оформените влакна се приспособяват към формата на зъба, благодарение на което щадящо отстраняват цялата зъбна плака. За да може венците ви да бъдат здрави, а зъбите – чисти и блестящи!

Характеристики:

  • нежно, но старателно почиства зъбите и премахва зъбната плака
  • ултра меките влакна са щадящи и към много чувствителни зъби и венци
  • избеляването на синия цвят сигнализира износването на главата
  • леко масажира венците и подобрява тяхното състояние само след 2 седмици
  • достига и до труднодостъпните места
  • лесна смяна на главата
  • съвместима с всички четки Philips Sonicare
    с изключение на моделите PowerUp Battery и Essence

Начин на употреба:
Просто щракнете главата върху тялото на своята четка за зъби Philips Sonicare. Измивайте последователно всеки зъб, без прекален натиск или търкане. След употреба старателно измийте под течаща вода и оставете да изсъхне. За оптимални резултати сменяйте главата на четката на около 3 месеца.

За марката Philips

Марката Philips е добре позната в много домове. Седемте сини букви в логото с щит, звезди и вълни ни съпътстват повече от 120 години. През периода на своето съществуване, Philips е изградила репутация на водеща и заслужаваща доверие марка в областта на здравеопазването, жизнения стил и осветлението.
Philips & Co. е основана през 1891 г. в Айндховен, Холандия и нейната цел е била да покрие нарастващото търсене на електрически крушки, която съпътствала напредващата електрификация. Една от първите кампании е стартирана през 1898 г., когато Антон Филипс използва като маркетингов инструмент серия пощенски картички с холандски национални носии, като на всяка картичка придава думата Philips, съставена от електрически крушки.
Постепенно компанията Philips започва да се ориентира и към други сфери. Днес е лидер в областта на грижите за хора със сърдечни заболявания, неотложна грижа и домашна здравна грижа, енергийно спестяващи решения и нови осветителни приложения, както също в областта на бръснене за мъже, подстригване и грижа за зъбите. В центъра на вниманието й са иновациите и въвеждането на най-новите технологии за удобство на потребителите. Принципът „смисъл и простота“ отразява ангажимента на Philips да бъде пазарно ориентирана компания, предлагаща продукти и услуги, които отговарят на обещаното на потребителите: „Създадени за вас, лесно ползване и модерни“.
На сайта Notino.cz Philips предлага на своите клиенти продукти за мъже и жени, предимно в категорията Лична грижа, предназначени за грижа за кожата, косата и тялото. Можете да намерите четки за зъби Philips Sonicare от поредицата Грижа за зъбите и венците, които са оборудвани с нашата патентована „sonic“ технология за перфектно усещане от почистените зъби.
Като част от актуалните тенденции, Philips представи новата линия на марката - „иновации и вие“, произлизаща от силната вяра, че иновациите имат смисъл само тогава, когато се основават на цялостното разбиране на нуждите и желанията на потребителите.
Марката Philips принадлежи към традиционните и доказани стойности и днес се идентифицира предимно с максимален акцент върху иновациите и потребностите на потребителите. С Philips получавате най-доброто от традиционните ценности, съчетано с най-новите тенденции.

Оценка Philips Sonicare Sensitive Standard1