Philips Sonicare InterCare Standard HX9004/10 резервни глави за четка за зъби

Philips Sonicare InterCare Standard HX9004/10 резервни глави за четка за зъби
Philips Sonicare InterCare Standard HX9004/10 резервни глави за четка за зъби
HX9004/10 4 бр.
44,90лв.

Код: PHI01856 | Повече от 5 бр. са в наличност

Резервните глави Philips Sonicare може да се използват за всички електрически четки за зъби Philips Sonicare.

1
СПИДИ
вторник 15.06.2021 г.
Лично получаване
вторник 15.06.2021 г.

Описание Philips Sonicare InterCare Standard HX9004/10

Най-важното за безупречната хигиена на устата е наистина перфектното почистване на зъбите. Резервната глава Philips Sonicare InterCare Standard HX9004/10 отстранява до 7 пъти повече плака в сравнение с ръчна четка за зъби и само за две седмици подобрява здравословното състояние на венците.

Изключително дългите и гъсти влакна позволяват отстраняване на замърсяванията и на труднодостъпните места. Функцията BrushSync™ избира оптималния интензитет на почистване. Лесната манипулация и автоматичното предупреждение за необходимост от смяна на главата осигуряват гаранция, че винаги предоставяте най-качествената грижа на зъбите и венците си.

Характеристики:

 • почиства плаката от зъбите до 7 пъти по-ефективно от обикновена четка
 • достига и до труднодостъпните места и между зъбите
 • приспособява се към индивидуалната форма на зъбите и венците
 • намалява появата на кървене и възпаления на венците
 • звуковата пулсация осигурява щадящо измиване
 • с промяна на цвета си влакната сигнализират за необходимост от смяна на главата
 • начинът за поставяне осигурява лесна манипулация

Техническа спецификация:

 • съвместима с всички четки Philips Sonicare, с изключение на моделите PowerUp Battery и Essence
 • функцията BrushSync™ избира индивидуално най-подходящия режим и интензитет на почистване
 • дългите и гъсти влакна отстраняват плаката и дълбоко между зъбите
 • звуковата технология впръсква течност между зъбите и по този начин отстранява плаката
 • промяната на цвета на влакната сама напомня за необходимостта от смяна на главата

Начин на употреба:
Чрез лесния механизъм за поставяне наместете резервната глава Philips Sonicare InterCare Standard HX9004/10 върху четката за зъби Philips Sonicare. Нанесете паста за зъби и измийте зъбите си както обикновено. След около 3 месеца сините влакна на главата променят цвета си в бял, което е сигнал, че главата е износена и трябва да я смените с нова.

За марката Philips

Марката Philips е добре позната в много домове. Седемте сини букви в логото с щит, звезди и вълни ни съпътстват повече от 120 години. През периода на своето съществуване, Philips е изградила репутация на водеща и заслужаваща доверие марка в областта на здравеопазването, жизнения стил и осветлението.
Philips & Co. е основана през 1891 г. в Айндховен, Холандия и нейната цел е била да покрие нарастващото търсене на електрически крушки, която съпътствала напредващата електрификация. Една от първите кампании е стартирана през 1898 г., когато Антон Филипс използва като маркетингов инструмент серия пощенски картички с холандски национални носии, като на всяка картичка придава думата Philips, съставена от електрически крушки.
Постепенно компанията Philips започва да се ориентира и към други сфери. Днес е лидер в областта на грижите за хора със сърдечни заболявания, неотложна грижа и домашна здравна грижа, енергийно спестяващи решения и нови осветителни приложения, както също в областта на бръснене за мъже, подстригване и грижа за зъбите. В центъра на вниманието й са иновациите и въвеждането на най-новите технологии за удобство на потребителите. Принципът „смисъл и простота“ отразява ангажимента на Philips да бъде пазарно ориентирана компания, предлагаща продукти и услуги, които отговарят на обещаното на потребителите: „Създадени за вас, лесно ползване и модерни“.
На сайта Notino.cz Philips предлага на своите клиенти продукти за мъже и жени, предимно в категорията Лична грижа, предназначени за грижа за кожата, косата и тялото. Можете да намерите четки за зъби Philips Sonicare от поредицата Грижа за зъбите и венците, които са оборудвани с нашата патентована „sonic“ технология за перфектно усещане от почистените зъби.
Като част от актуалните тенденции, Philips представи новата линия на марката - „иновации и вие“, произлизаща от силната вяра, че иновациите имат смисъл само тогава, когато се основават на цялостното разбиране на нуждите и желанията на потребителите.
Марката Philips принадлежи към традиционните и доказани стойности и днес се идентифицира предимно с максимален акцент върху иновациите и потребностите на потребителите. С Philips получавате най-доброто от традиционните ценности, съчетано с най-новите тенденции.

Оценка Philips Sonicare InterCare Standard HX9004/10