Педикюр

Най-продавани

Отървете се от загрубялата кожа на петите и оформете лесно и бързо ноктите на краката. При нас ще намерите всичко за домашния педикюр и кадифено меки стъпала. Изберете качествен комплект за маникюр и педикюр, електрическа пила за пети, ренде за ходила и хидратиращ крем за загрубели пети, за да може да се похвалите с красиви крака.

Педикюр в домашни условия лесно и бързо

Нямате време да ходите на педикюр или искате да намалите разходите? На notino.bg ще намерите инструменти за домашен педикюр и маникюр, с чиято помощ ще се отървете от загрубялата кожа, ще оформите ноктите и ще подобрите външния вид на краката си.

Как да се справите със загрубелите пети?

  • Пемзата ще ви отърве от загрубялата и твърда кожа на краката. Тя е евтина, практична и може да се използва дълго време.
  • Електрическата пила за пети бързо, ефективно и без усилие сваля твърдата кожа от петите.
  • Кремът за напукани пети хидратира и омекотява ходилата, като същевременно предотвратява повторно напукване на кожата. Подходящ е за ежедневна употреба.
  • Ексфолиращите чорапи се обуват, оставяте ги да подействат и изчаквате кожата сама да се обели.
  • Пилингът на крака нежно сваля мъртвите кожни клетки от стъпалата.
  • Маската за крака е бърза защита за сухите стъпала. Интензивно регенерира и хидратира.

Как да отрежете ноктите на краката?

Педикюрът може да се окаже по-голямо предизвикателство от маникюра. Ноктите на краката са по-твърди, а и често се врастват. Затова си оставете повече време за рязане на ноктите на краката. Може да комбинирате с друга грижа за стъпалата, а също така да си пуснете и някоя любима песен?

  • Използвайте качествени и остри ножици или клещи за нокти. Така ноктите няма да се чупят и да се врастват.
  • Първо накиснете краката си във вода, за да омекотите ноктите, преди да ги отрежете.
  • Изрежете ноктите така, че върхът им да стърчи над кожата.

Накрая може да изпилите ноктите и да сложите лак за нокти. Какво ще изберете – щури, летни цветове, обикновен лак или педикюр с гел лак? Заложете на доказани продукти за домашен педикюр на марките Scholl, Magnum или Philips и се насладете на меки ходила, обути в пантофки или сандали. Започнете с грижата за краката и педикюра днес и се насладете на перфектните крака!