ParluxAdvance Light сешоар

6×
Parlux Advance Light сешоар
Parlux Advance Light сешоар
Gold
226,00лв.

Повече от 5 бр. са в наличност | Код: PLX0665
1
СПИДИ
още утре четвъртък 27.01.2022 г.
Лично получаване
още утре четвъртък 27.01.2022 г.

Замисляли ли сте се някога за това, че и сушенето на косата има негативно въздействие върху околната среда? Сешоарът Parlux Advance Light е разработен така, че да изсуши косата ви възможно най-бързо, като по този начин намали консумираната енергия. Сешоарът също така е изработен само от рециклируеми материали.

Усъвършенстваната технология, по която е изработен този сешоар, в същото време отговаря на всички изисквания на световноизвестните коафьори. При сушене ще усетите двата специални меки бутона, които са изключително удобни, а също така ще ви изненада това, че е лек и безшумен, което пък от своя страна се дължи на вградения шумозаглушител. Технологията Ionic & Ceramic® допринася за здравия вид на косата и предотвратява статичното електричество.

Характеристики:

 • изсушава косата много бързо и пести енергия
 • предотвратява наелектризирането на косата и улеснява оформянето й
 • предотвратява увреждането на косата вследствие високите температури
 • щадящ към околната среда, направен от рециклируеми материали
 • удобен за използване и лек
 • работи изключително тихо

Техническа спецификация:

 • технология Ionic & Ceramic® – елиминира увреждането на косата и ограничава статичното електричество
 • 2 концентратора за прецизно оформяне на прическата и бързо сушене
 • 4 степени на топлина, 2 скорости
 • бутон за студен въздух за фиксиране на прическата
 • мощност 2200 W, въздушен дебит 83 м³/час
 • двигател K-ADVANCE® и живот на уреда - мин. 2500 часа
 • вграден шумозаглушител и система против загряване на предната част на сешоара
 • ергономичен дизайн и лекота
 • дължина на кабела – 3 м

Начин на употреба:
Първо разрешете влажната коса, а след това изсушете със сешоара.

Характеристика

Тип захранване
mрежов

Марка "Parlux" е добре известна на професионалните фризьори. Топ сешоарите са техните ежедневни помощници и с право печелят много награди сред експерти и международни изложби. Качеството, доказано от тези най-висококвалифицирани уреди е на разположение също и за домашна употреба, а ако търсите сешоар с най-добрите параметри, то тогава "Parlux" е правилния избор за Вас.

"Parlux" е италианска марка, с отлична репутация от самото начало на своето съществуване. През 1977 г. Паоло Пароди, уповавайки се многогодишни изследвания и сътрудничество с италиански фризьорски салони и  с млад екип от сътрудници , създава марката "Parlux". Още първия  продукт, известният сешоар "Superturbo 1500" ,благодарение на иновативни технически характеристики, се превръща в хит при сушенето на косата. След това успехът спохожда и останалите продукти. Днес, "Parlux" поддържа едно постоянно ниво, необикновени технически характеристики, максимална производителност, модерен дизайн и всички необходими атрибути за правилната грижа за косата.

Техническите параметри на сешоари "Parlux" перфектно отговарят на съвременната идея за модерен уред. Ангажирани са не само с красивия вид на косата, но също така и с нейното здраве. Ето защо, със сешоари "Parlux" ще се насладите на  разнообразни удобства, които да гарантират лекотата на използване и перфектните резултати. Потребителите също така ценят и лесното боравене, поради ниското тегло и ергономичния дизайн. Приятен бонус е високата издръжливост на продуктите.

Най-новите модели включват сешоар "Parlux 3800 Ceramic & Ionic" , който печели награди по търговските панаири в Прага, Мадрид, Лондон и Париж. Също и при останалите продукти, важи мотото на "Parlux":"Красота без шум", защото продуктите имат шумозаглушител, който може да понижи звука до 45%. Популярни продукти са и сешоар " Parlux 385 Power Light Ionic & Ceramic". Бързо изсушаване и семпъл стил, в съчетание с модерна технология за хидратация, блясък и копринена мекота на косата. Удобството за потребителите е и лекото тегло на сешоара. Керамичните части на устройството за сушене излъчват здрави йони и инфрачервени лъчи, което допринася ползи за здравето и вида на косата.

За всеки, който иска да отдаде на  косата си изключително високо качество и здравословна грижа,"Parlux"е марката, която е гаранция за най-високи полезни свойства. Без да се колебаете , можете да поверите косата си на реални експерти. Точно за вас те изобретиха отличните сешоари "Parlux".