Pàris à la plus belle Fresh Floral парфюмна вода за жени

Pàris à la plus belle Fresh Floral парфюмна вода за жени
Pàris à la plus belle Fresh Floral парфюмна вода за жени
Безплатна доставка
80 мл.
161,10лв.

Код: PPB00304 | в наличност повече от 2 бр.
1
Изберете гравиране с лазер на кратък надпис и ще поднесете уникален подарък.
СПИДИ
петък 23.04.2021 г.
Лично получаване
петък 23.04.2021 г.

Описание Pàris à la plus belle Fresh Floral
Състав

Свежият букет, допълнен с вкусни плодове, ще ви обгърне с копринения аромат на пролет. На пръв поглед весела и нежна, но отвътре изпълнена със женска сила. Парфюмната вода Pàris à la plus belle Fresh Floral Rose de Grasse & Fruity Accord ще ви посипе с цветчета от рози и ще внесе светлина и в най-мрачния ден.

  • лек аромат на рози и плодове
  • романтична и нежна
  • напомня разцъфнала пролетна градина

Съставки на аромата
Ароматът Fresh Floral е като ухание на цветен букет върху градинската маса. Наситеният тон на роза от Грас смекчава нежните фрезия и момина сълза. Чистият бял мускус напомня летен полъх, а сандаловото дърво и мъхът закотвят композицията за дълго в свежа хармония. Розовият цвят на аромата Fresh Floral е сладък като руменината по лицето на влюбена девойка.

История на аромата
Ароматът Fresh Floral е за вечно любопитното, нежно и весело момиче в нас. Той е за жената, която се радва на живота, обича шалове на цветя, съботно-неделни излети и детските си спомени. Обожава късен обяд с приятели в градината, ягодов чийзкейк и да си тананика просто така за удоволствие. „Fresh Floral е възкисела, крехка свежест. Придава безкрайна енергия.“ Казва за аромата създателката му, Виолен Кола.

Състав

Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
момина сълза, фрезия, мускус, роза, праскова
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
сандалово дърво, мъх
Вид аромат
Плодови, Цветни, Зелени

Оценка Pàris à la plus belle Fresh Floral