Oilatum

Козметика Oilatum | Вие или вашите деца страдате ли от суха или дори атопична кожа? Търсите решения за вашите проблеми с чувствителна кожа? Опитайте доказаната от десетилетията гама продукти Oilatum с уникален състав, предпазващ кожата на деца и възрастни. Предайте успокояването на раздразнената и изсушена кожа в ръцете на експертите. Както подсказва самото мото на марката Oilatum: „Това не е трик, а наука“.

През 1847 г. е основана компанията Stiefel, която в продължение на своето дългогодишно съществуване предлага много иновативни идеи в областта на дерматологията. Когато в средата на 19-ия век, производителят на свещи,John David Stiefel (Джон Давид Щифел) основава компанията, той дори не подозира, какъв значителен пионер в областта на медицинската грижа за кожата ще се окаже неговата фирма. Всичко започва с развитието на първите сапуни с лекарствени съставки и през 80-те години на 19-я век фирмата ясно се позиционира като специалист в дерматологията и започва експорт на своите продукти по целия свят.

През 1948 г. Stiefel Medicinal Soap Company сътрудничи с водещи дерматолози за създаването на серията продукти Oilatum®. Повече от 60 години тази марка предлага щадящо и ефективно лечение на хората, страдащи от екстремно суха кожа. През 2009 г. световната фармацевтична компания GlaxoSmithKline приключи придобиването на Stiefel Laboratories, Inc. и обяви, че тази дерматологична лаборатория ще бъде в рамките на GSK и занапред ще работи под названието Stiefel, компания GSK.

Днешната продуктова линия на Oilatum включва сапуни, кремове , гелове и добавки за къпане Oilatum Emollient. Общият знаменател на всички продукти е съставът, който носи облекчение на сухата, раздразнената и сърбяща кожа. Продуктите Oilatum са подходящи за бебета, малки деца и възрастни.  Носят облекчение и максимална грижа за кожата, която прекомерно се пресушава към атопичен дерматит. Благодарение на активното съдържание на лек течен парафин, препаратите Oilatum създават защитен филм по повърхността на кожата, който задържа влажността в нея и я предпазва от следващо изсушаване.

Кожата е чиста, хидратирана и защитена от изсушаване.

Разделете се с чувството за напъната, изсушена кожа. С ползването на препаратите Oilatum се минимизира рискът от усложнения, свързани с раздразнената кожа. За вас и вашите деца, дерматологично тестваният продукт, е най-правилният избор.  Опитайте Oilatum сапун, Oilatum крем или специална добавка за къпане Oilatum Emollient.

пълен текст скрий текста

За съжаление в момента нямаме в наличност никакви продукти на марка Oilatum.