Nuxe Aquabella

разкрасяваща вода за лице за смесена кожа

Nuxe Aquabella разкрасяваща вода за лице за смесена кожа
Nuxe Aquabella разкрасяваща вода за лице за смесена кожа
Nuxe Aquabella разкрасяваща вода за лице за смесена кожа
200 ml
25,90лв.

Код: NUX02313 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
вторник, 26.02.2019 г.

Информация за козметиката Nuxe Aquabella

За да е кожата на лицето здрава и красива, трябва добре да се грижим за нея. Продуктът за ден и нощ полага всичките необходими грижи за кожата.

Характеристики:

  • редуцира прекомерното образуване на себум
  • предотвратява нежеланата лъскавина
  • затваря порите
  • интензивно хидратира

Начин на употреба:
Прилагайте върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.

Характеристика

Възраст
за всички възрастови групи
Консистенция
тоник
Тип на кожата на лицето
смесена

За марката Nuxe

Козметиката Nuxe съчетава силата на природата, ефективността на науката и глезене на сетивата за невероятното удовлетворение при нейното използване. Тази комбинация е отразена в самото название на марката, възникнало от свързване на думите „Nature“ и „Luxury“, които всички продукти Nuxe притежават. Козметиката Nuxe не съдържа парабени или минерални масла.

Марката Nuxe започва своето развитие в началото на 50-те години. Истински живот обаче й вдъхва през 1989 година Aliza Jabès (Ализа Жабес), привърженичка на ароматерапията, а по-късно и основателка на концепцията Nuxe Spa. Още първият продукт, сухото масло Nuxe Huile Prodigieuse®, създадено от нея, придобива веднага огромен успех и днес то е емблематичен продукт на марката.

Компанията Nuxe активно се ангажира с изследователската дейност и всички продукти се разработват с помощта на оригинални методи, основани на познанията на модерната ботаника. Днес маслото Nuxe допълва комплектна гама продукти за грижа за лицето и тялото, а парфюмът Nuxe е вдъхновен именно от характерния аромат на сухото масло.