Novellista Deep Moon парфюмна вода унисекс

Novellista Deep Moon парфюмна вода унисекс
Novellista Deep Moon парфюмна вода унисекс
Безплатна доставка
Ново
75 мл.
170,00лв.

Код: NVL04282 | В наличност
1
СПИДИ
четвъртък 4.03.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 4.03.2021 г.

Информация за парфюма Novellista Deep Moon
Състав

Парфюмната вода NOVELLISTA DEEP MOON е тайнствена като месечина в мрачна нощ. Сетивата ви ще завладее уникална комбинация от съставки в рафинирана ароматна композиция, която е едновременно класическа и съвременна.

  • полово неутрален дървесен аромат с ориенталски елементи
  • ароматът ще задълбочи сетивните ви изживявания
  • дело на френския парфюмерист Жан-Мишел Санторини (Jean-Michel Santorini)

Съставки на аромата
В това, колко привлекателна може да бъде дивата природа, ще ви убеди още в началото комбинацията от свеж грейпфрут и портокалов цвят с докосване от екзотични нотки на кардамон. След това ароматната композиция се разгръща в тайнствени сфери, създадени от пикантен джинджифил, билков аромат на салвия и пикантен кориандър. Накрая интензивното изживяване е подсилено от земния аромат на мъх, ветивер и сладка ванилия.

Вдъхновение за аромата: Дивото зове
„Дивото зове“ от американския автор Джек Лондон не само грабва читателите със своята вълнуваща приключенска история, но и вдъхновява изтъкнати световни парфюмеристи за създаване на аромата NOVELLISTA DEEP MOON. В него майсторски се отразява темата за дивата канадска природа, където се разиграва борбата на главните герои за съществуване по времето на златната треска през XIX век.

Най-скъпите и чисти аромати, етерични масла и други натурални съставки във високи концентрации превръщат тази парфюмна вода в необикновено чувствен продукт, който ще ви спечели със своя интензитет и дълга трайност.

Съберете пълната колекция от ексклузивни аромати NOVELLISTA
Заинтригува ли ви този аромат? Тогава не пропускайте и другите парфюми от марката NOVELLISTA. Прочути парфюмеристи от френския Грас създават общо 10 уникални композиции, всяка една от които е вдъхновена от световноизвестна литературна класика. Така за всеки момент от живота ще намерите най-подходящия аромат, който ще го превърне в ново, абсолютно необикновено изживяване. Вашият парфюм е вашата история.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
портокалов цвят, грейпфрут, кардамон
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
джинджифил, кориандър, градински чай
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ванилия, ветивер, мъх
Вид аромат
Ориенталски, Дървесни

Оценка Novellista Deep Moon