Notino Spa комплект за почистване на грим Pink

Notino Spa комплект за почистване на грим Pink
Notino Spa комплект за почистване на грим Pink
36,00лв.

Код: NOI02306 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 17.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 17.05.2021 г.

Описание Notino Spa
Характеристика

Премахването на грима е основна стъпка в грижата за кожата, която никога не бива да прескачате. Затова е полезно, ако почистването се превърне от ежедневна необходимост в приятен ритуал. Трите козметични тампона за многократна употреба, специалните ръкавици и фината кърпа от микрофибър са като магнит за грима и замърсяванията. Практичната козметична лента за коса ще я предпази при всяка процедура. Целият комплект Notino Spa Pink е от микрофибър, който може да се пере и в пералня на 40°C.

Тампони за почистване на грим
Трите кръгли тампона за почистване на грим са достатъчни за перфектното му премахване и почистване на кожата вкъщи и по време на пътуване. За премахване на грима препоръчваме да нанесете любимия си почистващ продукт върху тампона и нежно да отстраните грима и замърсяванията. За най-добри резултати завършете процедурата например с мицеларна вода.

Ръкавици за почистване на грим
Ще оцените практичния метод за премахване на грима и голямата повърхност на ръкавиците, когато трябва бързо да почистите кожата от грим и замърсявания. В комбинация с почистващ гел, ръкавиците са подходящи за нежно, но внимателно почистване на кожата на лицето, деколтето и гърба по време на къпане.

Кърпа за отстраняване на грим
Бъдете професионалисти и в премахването на грима: нанесете олио за почистване върху сухата кожа и втрийте, за да може гримът да се разтвори. Накиснете кърпата в топла вода, изстискайте я и използвайте едната й страна за деликатно почистване на грима и замърсяванията. Довършете процедурата, като нанесете почистващ гел, а след това минете с другата страна на кърпата, отново натопена в топла вода.

Козметична лента за глава
Велкро лепенката гарантира перфектно прилепване на лентата около лицето. Тя ще се превърне в идеалния аксесоар не само при почистване на лицето, но и при гримиране, нанасяне на маска за лице и други козметични процедури.

Характеристики на козметичния комплект:

  • използвайте в комбинация с любимите продукти за почистване на грим и замърсявания
  • електростатичните свойства на микрофибъра привличат замърсяванията и грима
  • подходящо за лице, деколте и тяло
  • може да се пере на ръка и в пералня на програма до 40°C
    (изперете преди първо ползване)

Характеристика

Консистенция
почистващи кърпички
Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Ефект
почистване
Тип комплекти
малка опаковка

За марката Notino

Вече повече от 15 години се движим в света на красотата и за това време натрупахме много опит и идеи. Продуктите ни са вдъхновени от нашите клиенти, за които красотата е толкова важна, колкото и за нас – клиенти, които не се задоволяват с малко.

Борим се Notino да предлага най-високо качество на възможно най-добрата цена. Екипът ни ви предлага оригинални и модерни продукти за всеки повод – от практични козметични аксесоари, през комплекти за пътуване, до услуги, които се извършват по поръчка, като например гравиране на парфюми и луксозни опаковки за подаръци. Разбираме вашите нужди и знаем, че функционалните и дизайнерски изпълнени козметични аксесоари имат място в колекцията ви. Нашата цел е да направим красотата достъпна за всички.

Всички продукти, създадени специално за вас, може да намерите изключително на сайта на Notino, където непрестанно работим за разширяване на портфолиото си и за представяне на нови иновативни практики.

Оценка Notino Spa