Narciso Rodriguez For Her Musc Noir парфюмна вода за жени

4×
Narciso Rodriguez For Her Musc Noir парфюмна вода за жени
Narciso Rodriguez For Her Musc Noir парфюмна вода за жени
Ново
Препоръчителна цена на дребно
235,00лв.

Спестете 13%
100 мл.
202,90лв.

Код: NAR01731 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 17.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 17.05.2021 г.

Описание Narciso Rodriguez For Her Musc Noir
Състав

Вътрешната ви красота може би е невидима за очите, но парфюмната вода Narciso Rodriguez For Her Musc Noir може да я подчертае и така тя няма да остане незабелязана. Открийте естествената си женска чувственост с този изключително пристрастяващ аромат.

  • ориенталски цветен аромат с мускусни нотки
  • по-тайнствена интерпретация на оригиналния Narciso Rodriguez For Her
  • представена през 2021 г.

Съставки на аромата
В началото ще усетите слива, която въздейства изключително хармонично и е светлият аспект на ароматната композиция. След малко на преден план излиза нежният аромат на хелиотропиум с ванилово звучене, топлият сладък мускус, който не бива да липсва, както и нотките на роза. По-тъмен аспект внася велурът, който образува чувствен контраст към увода. Той се откроява най-ярко на финала на аромата.

История на аромата
Ароматът Narciso Rodriguez For Her Musc Noir е създаден с цел да прослави женската тайнственост. Той е продължение на оригиналния култов аромат For Her и развива неговите тъмни и интензивни аспекти, които в този аромат са по-видими.

Запазва се и формата на флакона и елегантният му дизайн. За пръв път стъклото е изцяло прозрачно и така разкрива напълно нежната розова парфюмна вода вътре. Черното капаче създава контраст и същевременно препраща към тъмните аспекти на ароматната композиция.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
Вид аромат
Цветни, мускусен

За марката Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez (Нарцисо Родригес) е нюйоркски дизайнер от кубински произход, известен с уникалния си стил, смесица от американска, европейска и кубинска култура. А също толкова оригинални, колкото моделите на марката му, са и парфюмите на Narciso Rodriguez.

Narciso Rodriguez е роден през 1961 г. в Ню Джърси, завършва художествено училище и започва да трупа опит в света на модата, работейки за различни марки за производство на дрехи. Най-големият пробив в кариерата му идва през 1996 г., когато той създава модела и ушива сватбената рокля на Каролин Бисет, която се омъжва за Джон Ф. Кенеди младши. От този момент всички научават името на Narciso Rodriguez. През 2008 година с негова рокля се облича и Мишел Обама, при това точно, за да отпразнува триумфалната победа на съпруга си на президентските избори.

През 2003 година на световната сцена се появява първият парфюм на Narciso Rodriguez. Днес марката има няколко десетки аромата на сметката си. Опитайте например тоалетната вода за жени Narciso Rodriguez For Her, изпълнена с цветни и шипрови нотки, цветно-дървесния аромат Narciso Rodriguez Narciso или съблазнителния Narciso Poudrée, в който ще усетите българска роза и кедър. Мъжете ще се решат на промяна с ароматната парфюмна вода Narciso Rodriguez For Him или с дървесната Narciso Rodriguez Bleu Noir. От вниманието ви не трябва да се изплъзват и емблематичните мускусни аромати Narciso Rodriguez Pure Musc или Narciso Rodriguez Fleur Musc.

Оценка Narciso Rodriguez For Her Musc Noir4