Mugler Angel Iced Star тоалетна вода за жени

2×
Mugler Angel Iced Star тоалетна вода за жени
Mugler Angel Iced Star тоалетна вода за жени
Промоции
Ново
Препоръчителна цена на дребно
121,00лв.

Спестете 24%
50 мл.
90,80лв.

Код: AZZ02925 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 17.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 17.05.2021 г.

Описание Mugler Angel Iced Star
Състав

В горещите летни дни перфектно ще ви освежи тоалетната вода за жени Mugler Iced Star, която ще ви отведе в леденото кралство. В аромата се редуват студът на айсберг и топлината на екзотично кътче. Свежите и сладки нотки още при първото вдишване ще ви пренесат насред слънчев рай.

  • ориенталски плодов аромат
  • лимитирана серия, представена през 2021 година
  • аромат, създаден за лятото

Съставки на аромата
Ароматната композиция е изградена от сладките, свежи нотки на кокосова вода, които перфектно се допълват от вкусен ананас и веднага събуждат у вас истинско лятно настроение. В уханието се преплитат и акорди на пачули и шоколадови бонбони, които гарантират, че веднага ще развиете зависимост към тази тоалетна вода.

История на аромата
Красивият флакон на аромата Mugler Iced Star във формата на звезда е изграден от няколко цвята. В него ще видите хладни и топли нюанси, които са контрастни помежду си като съставките на аромата. Лимитираната серия на това лятно ухание е пълна с искрящи нотки на деликатни плодове и веднага ще заплени сетивата ви.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
кокосова вода
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
ананас
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
бонбон
Вид аромат
Плодови, гурме

За марката Mugler

Тери Мюлер е роден през 1948 г. във Франция. Той отваря своята модна къща през 1973 г. в Париж. Тя се специализира в дамската мода и създава модели, които са в противоречие с тогавашните модни тенденции. Към парфюмите той се ориентира чак през 1992 г.  От парфюмите може да Ви предложим Mugler Alien и Mugler Angel.

Оценка Mugler Angel Iced Star2