Montale Intense Roses Musk парфюмен екстракт за жени

3×
Montale Intense Roses Musk парфюмен екстракт за жени
Montale Intense Roses Musk парфюмен екстракт за жени
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
299,00лв.

Спестете 41%
100 мл.
176,00лв.

Код: MNT2253 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 19.04.2021 г.
Лично получаване
понеделник 19.04.2021 г.

Описание Montale Intense Roses Musk
Състав

Intense Roses Musk е цветен аромат за жени от колекцията на френската марка парфюми Montale, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Парфюмната вода Intense Roses Musk, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем. Montale Intense Roses Musk представя прекрасен дует на роза и мускус в интензивна, хармонична и едновременно искряща цветна композиция.

В ароматната композиция на интензивния, силно концентриран парфюм Montale Intense Roses Musk, освен доминиращите акорди на роза и мускус намираме също нотки на жасмин и кехлибар. Царицата на цветята - розата, в своя най-чист вид се представя в деликатна хармония с ценния мускус. Този привлекателен дует се подсилва от докосвания на кехлибар и жасмин, които придават елегантен, искрящ кипеж. Цялостният аромат, съчетаващ доминиращите оттенъци на роза и мускус с животинските аспекти и тези на бели цветя и амбра, е красив, женски, елегантен, искрящ и хармоничен и не му липсва значителна доза чувственост.

Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е успял да създаде следваща творческа разработка на популярната тема - аромат на розата. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Intense Roses Musk е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Montale Intense Roses Musk е подходяща предимно през деня, в по-топлите месеци. Ще привлече предимно жените, които обичат комбинации на роза и мускус, особено в едновременно хармонична, искряща и елегантна обработка. Този прекрасен парфюм трябва да се опита от дамите, които умеят да ценят истинското качество.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Intense Roses Musk е подчертана от лъскав розов цвят, преливащ в черен, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Intense Roses Musk – интензивен, хармоничен, искрящ и елегантен цветен аромат с роза и мускус в главните роли.

Състав

композиция
мускус, жасмин, роза, кехлибар
Вид аромат
Цветни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Intense Roses Musk3