Montale Fruits Of The Musk парфюмна вода унисекс

2×
Montale Fruits Of The Musk парфюмна вода унисекс
Montale Fruits Of The Musk парфюмна вода унисекс
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
179,00лв.

Спестете 12%
100 мл.
156,00лв.

Код: MNT1503 | в наличност повече от 2 бр.
1
СПИДИ
петък 23.04.2021 г.
Лично получаване
петък 23.04.2021 г.

Описание Montale Fruits Of The Musk
Състав

Montale Fruits Of The Musk е цветно-плодов аромат за жени и мъже с изразителен акорд на роза. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага плодов аромат в съчетание с роза и светъл мускус. Парфюмната вода Fruits Of The Musk, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Парфюмната вода Fruits Of The Musk е вдъхновение от градина, пълна с плодове под италианското слънце. Сицилианска мандарина, калабрийски бергамот, къпина, малина и листенца на ягода хармонично допълват аромата на българската роза, а цялата композиция се очертава от деликатния, мек и светъл мускус. Ароматът Montale Fruits Of The Musk се отваря като свеж и след това се превръща в по-сладък тон. Благородната роза придава финес, а чувственият мускус завършва цялостното игриво усещане за аромат, пълен с енергия.

Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил парфюм, който е красива кошница, препълнена с плодове и има силата да ви внуши игриво и спокойно настроение. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Fruits Of The Musk е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Fruits Of The Musk придава енергия и приятелското й усещане ще направи приятен всеки от дните на своя притежател. Особено е подходяща през летните месеци като дневен парфюм, но я опитайте и през хладните, мрачни есенни вечери, когато напълно ще оцените нейния весел и насърчителен характер. Montale Fruits Of The Musk завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат ароматите на плодове и роза, особено в оригинална композиция. Трябва да се опита от всеки, който цени истинското качество в комбинация с оригиналност. Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Fruits Of The Musk е подчертана от атрактивен светъл сребърен цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Fruits Of The Musk – кошница пълна с плодове, с прекрасна роза върху нея.

Състав

композиция
мандарина, листа на ягода, малина, бергамот, мускус, къпини, роза
Вид аромат
Плодови, Цветни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Fruits Of The Musk2