Montale Aoud Cuir d'Arabie парфюмна вода за мъже

Montale Aoud Cuir d'Arabie парфюмна вода за мъже
Montale Aoud Cuir d'Arabie парфюмна вода за мъже
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
219,00лв.

Спестете 35%
100 мл.
142,00лв.

Код: MNT1635 | в наличност повече от 3 бр.
1
СПИДИ
още утре вторник 13.04.2021 г.
Еконт
още утре вторник 13.04.2021 г.

Описание Montale Aoud Cuir d'Arabie
Състав

Montale Aoud Cuir d’Arabie е ориенталски аромат за мъже с изразителни акорди на дървото „oud” и кожа. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага любимия аромат на дървото „oud” в очарователно съчетание с кожа и други акорди в богата и дълбока композиция. Парфюмната вода Aoud Cuir d’Arabie, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Един от главните ароматни компоненти на парфюмната вода Aoud Cuir d’Arabie е обичаното от Пиер Монтел дърво аквилария, наричано орлово дърво, агарово дърво, „oud”, „aoud” или (на арабски) „oudh”. Това е пленителна суровина със смолист аромат, най-скъпото дърво на света, което в продължение на векове се използва за производство на тамян и (особено на арабски) парфюми. Тази наистина кралска съставка е понякога означавана като „течно злато“ или „дърво на боговете“.

Ароматната композиция на парфюмната вода Montale Aoud Cuir d’Arabie се изгражда от акордите на тютюн, кожа, бреза и дърво „oud”, което получава възможност напълно да прояви своя невероятен характер, съчетаващ сила и мекота. Комбинацията на тютюн, сухи кожени тонове и димни нотки на изгоряла дървесина създава остро и силно отваряне. Цялостният аромат постепенно омеква, но остава достатъчно интензивен, сух и изразителен. Пикантният богат аромат на Aoud Cuir d’Arabie със силни животински чувствени нюанси е съвършен избор за любителите на изразителни аромати на кожа.

Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил невероятно привлекателен парфюм, в който особено майсторското използване на акорда на кожата, предизвиква внимание. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Aoud Cuir d’Arabie е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Montale Aoud Cuir d’Arabie е подходяща за носене през цялата година, през деня и вечер. Тази парфюмна вода завинаги ще привлече мъжете със силна индивидуалност, любителите на изразителни аромати на кожа, които подчертават техния характер и им помагат да привлекат вниманието на обкръжаващите към себе си. Трябва да се опита от всеки, който цени истинското качество.

Освен с привлекателните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат също със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Aoud Cuir d’Arabie е подчертана от атрактивен тъмен метален цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Aoud Cuir d’Arabie – аромат на кожа, тютюн, бреза и дърво „oud” в изразителна композиция, изпълнена с характер.

Състав

композиция
агарово дърво, бреза, кожа, тютюн
Вид аромат
Кожени

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Aoud Cuir d'Arabie