Montblanc Femme Individuelle

тоалетна вода за жени 75 мл.

Montblanc Femme Individuelle тоалетна вода за жени 75 мл.
Montblanc Femme Individuelle тоалетна вода за жени 75 мл.
Montblanc Femme Individuelle тоалетна вода за жени 75 мл.
75 мл.
49,00лв.

Скрий продуктите със специални отстъпки
Код: MBL0024 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
вторник, 24.07.2018 г.

Информация за парфюма Montblanc Femme Individuelle

Mont Blanc Femme Individuelle е много секси, чувствен и изненадващ аромат за модерни и уверени жени. Той изразява индивидуалността на жената и нейния стил. Той помага за опознаването на най-съкровените чувства и желания, както и разкрива собствената и природа. Парфюмът Femme Individuelle е толкова уникален, колкото и жената, която го носи.

Цветно-ориенталската композиция се отваря от аромата на  червено френско грозде.Сърцето се състои от нежни тонове на розово, деликатен лотос и завладяващ глог. Заключението на аромата е от нотки на ванилия и пачули, чувствен мускус и кехлибар. Ексклузивния парфюм от марката Mont Blanc Ви обгражда с аромат  през целия ден.

 Mont Blanc Femme Individuelle ще подчертае Вашата красота и Вашия изключителна личност.

Състав

Вид аромат
Ориенталски, Цветни

За марката Montblanc

Парфюми Mont Blanc |Мон Блан е основан през 1906г.  в Хамбург, Германия като фирма, която произвежда луксозни химикали. Мон Блан е основана от трима мъже: Клаус-Йоханес Вос, Алферд Неемиас и Аугуст Еберщайн. Дълги години Мон Блан работи само върху лукзозни химикали и аксесоари. С течение на времето идват и парфюмите. Днес фирмата има 66 магазина по целият свят. Предлагаме Ви  Mont Blanc Starwalker, или елегантният Mont Blanc Individuel.

Menu