Mercedes-Benz Club тоалетна вода за мъже

6×
Mercedes-Benz Club тоалетна вода за мъже
Mercedes-Benz Club тоалетна вода за мъже
100 мл.
65,20лв.

Код: MCD0074 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 19.04.2021 г.
Еконт
понеделник 19.04.2021 г.

Описание Mercedes-Benz Club
Състав

Приемете покана за VIP клуба, в който влизат само избраните. Тоалетната вода Mercedes-Benz Club е сякаш пропуск към света на луксозните автомобили, към неподвластните на времето стил и елегантност. Романтичната му ароматна композиция с дървесни нюанси ще ви зареди със самоувереност за всеки ден и по невероятен начин ще подчертае вашата харизма.

  • ароматично, дървесно ухание
  • за почитателите на луксозните автомобили
  • представен на пазара през 2013 г.

Съставки на аромата
Най-напред се разнасят акордите на сочни цитруси и ревен. След това усещате ароматен кардамон, плодове от хвойна, водни нотки и подправки. Базовите нотки, които най-дълго остават върху кожата, се изграждат от амброксан, топли дървесни нюанси, екзотичен боб тонка и пачули.

История на аромата
Флаконът на тоалетната вода за мъже Mercedes Benz Club кореспондира с неподвластния на времето стил на луксозната марка автомобили. Красивите и щедри извивки, върху които изпъква символът на Mercedes, ще вдъхновят не само феновете на мощните коли.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
цитруси, ревен
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
водни нотки, плодове от хвойна, подправки, кардамон
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
пачули, дървесни тонове, зърна от тонка, амброксан
Вид аромат
Ароматни, Дървесни

За марката Mercedes-Benz

Парфюми Mercedes-Benz | Mercedes-Benz-спортна елегантност, изтънченост и безвремие. Mercedes-Benz е германска марка известна с производството на емблематичния луксозен автомобил,отлична спортна елегантност, елегантен дизайн и техническа превъзходство.През 2012 г.,правомощията на компанията се разширяват и започват да произвеждат същите луксозни парфюми.Първият парфюм, носещ името на уважаваната марка ("Mercedes-Benz" от "Mercedes-Benz"),е създаден от Оливър Кресп, които действително успява перфектно да олицетвори аромата на всичко, което представлява марката Mercedes-Benz-съвършенство,най-високо качество, спортна елегантност.Тези характеристики се отнасят не само към автомобилите "Mercedes-Benz",но също и секси-мъжественият аромат за пулсиращ живот.

Mercedes-Benz предлага широка гама от ароматни продукти, които изразяват личността на един истински мъж, изповядващи качество, свързано с марката.Като допълнение към парфюмите,можете да използвате също толкова свеж,пикантен,дървесен аромат под формата на на душ гелове, афтършейв и дезодоранти.

Стигаме и до жените,любителки на вечният лукс,типичен за Mercedes-Benz.Цветно-плодовият аромат Mercedes-Benz for Her става реалност през 2013 г.,а зад сътворяването на му стои Мишел Алмайрак.

Ароматите Mercedes-Benz, са предназначени за клиенти,които се радват на чист дизайн,баланс и емоционални детайли,перфектно допълващи стила на живот, свързан с марката.

Оценка Mercedes-Benz Club6