Max Factor Facefinity All Day Flawless дълготраен фон дьо тен SPF 20

11×
Max Factor Facefinity All Day Flawless дълготраен фон дьо тен SPF 20
Max Factor Facefinity All Day Flawless дълготраен фон дьо тен SPF 20

Описание на продукта Max Factor Facefinity All Day Flawless
Характеристика

Първо основа за грим, след това фон дьо тен и накрая прикриване на несъвършенствата с коректор? Спестете време! Фон дьо тенът 3 в 1 Max Factor Facefinity е уникална комбинация на основа за грим, фон дьо тен и коректор в един продукт. Само за няколко секунди гарантира на кожата безупречен вид и перфектно я уеднаквява.

  • комбинира 3 продукта в 1
  • основата за грим хидратира и удължава трайността на фон дьо тена
  • фон дьо тенът уеднаквява тена на кожата и осигурява перфектен вид
  • коректорът се грижи за локално по-високо покритие на несъвършенствата  

Начин за нанасяне:
Нанесете фон дьо тена върху лицето с помощта на четка, апликатор от пяна или пръсти и добре размажете и прелейте. За постигане на по-добро покритие нанесете допълнителен слой на отделни места, където е необходимо.

Преди употреба леко разклатете.

Характеристика

Консистенция
флуид
Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Според покривността
Средна
Слънцезащита
със SPF
Цветове фон дьо тени
fair

За марката Max Factor

Козметиката Max Factor принадлежи към най-блестящите – постоянно водещи на пазара, продукти за грим. Историята на марката датира от началото на 20-и век и рекламното послание „грим за гримьори на филмовите звезди“ препраща към златната ера на Холивуд и историята на развитието на марката. Тогава на сребърния екран се появява само едно име, свързано с грима.

Макс Фактор е гримьор визионер от руски произход, който през 1914 година се премества в Лос Анджелис, за да е близо до започващата да се развива филмова индустрия. Тук основава магазин за грим и актьорите не след дълго започват да се обръщат за съвет как да изглеждат най-добре на екрана. Гримьорите с нетърпение очакват новите продукти. Макс Фактор вярва, че магията на грима трябва да е достъпна за всички жени и за първи път в историята гримът става достъпен за широката общественост.

Повече от 100-годишното съществуване на марката вече е донесло редица емблематични продукти. От самото начало това е Max Factor грим за киното или златен прах за косата. През последните години марката е известна предимно със спиралата Max Factor 2000 Calorie и дълготрайното Max Factor червило Lipfinity.

Оценка Max Factor Facefinity All Day Flawless11