Max FactorColour Elixir блясък за устни

Max Factor Colour Elixir блясък за устни
Max Factor Colour Elixir блясък за устни
цвят 10 Pristine Nude 3.8 мл.

Този продукт не е в наличност | Код: MXF1506

Не се страхувайте да заблестите. Блясъкът за устни Max Factor Colour Elixir с мек апликатор ще осигури на устните ви свеж цвят и фин блясък. Формулата, обогатена с хидратиращи вещества, ще се погрижи за максималния комфорт на устните ви и няма да позволи те да лепнат.

Характеристики:

  • пигментът добавя фин, елегантен цвят
  • микроперлите осигуряват ослепителен блясък
  • хидратиращите съставки гарантират комфорт и предотвратяват лепненето на устните
  • с мекия апликатор от пяна блясъкът се нанася лесно и бързо

Начин на нанасяне:
Нанесете блясъка върху устните с апликатора и старателно го разнесете. В зависимост от нуждите, може да сложите и няколко слоя.

Характеристика

Цвят
розов
Ефект
бляскав

Козметиката Max Factor принадлежи към най-блестящите – постоянно водещи на пазара, продукти за грим. Историята на марката датира от началото на 20-и век и рекламното послание „грим за гримьори на филмовите звезди“ препраща към златната ера на Холивуд и историята на развитието на марката. Тогава на сребърния екран се появява само едно име, свързано с грима.

Макс Фактор е гримьор визионер от полски произход, който през 1914 година се премества в Лос Анджелис, за да е близо до започващата да се развива филмова индустрия. Тук основава магазин за грим и актьорите не след дълго започват да се обръщат за съвет как да изглеждат най-добре на екрана. Гримьорите с нетърпение очакват новите продукти. Макс Фактор вярва, че магията на грима трябва да е достъпна за всички жени и за първи път в историята гримът става достъпен за широката общественост.

Повече от 100-годишното съществуване на марката вече е донесло редица емблематични продукти. От самото начало това е Max Factor грим за киното или златен прах за косата. През последните години марката е известна предимно със спиралата Max Factor 2000 Calorie и дълготрайното Max Factor червило Lipfinity.